AcasăEvenimentRESTAURANT OAZIS PHILIA BAIA MARE - Meniu asiatic și tradițional unguresc la...

RESTAURANT OAZIS PHILIA BAIA MARE – Meniu asiatic și tradițional unguresc la intrarea în Parcul Municipal Regina Maria

spot_img

DISTRIBUIȚI

Băimărenii care doresc să îmbine utilul cu plăcutul, să savureze preparate delicioase și arătoase specifice gastronomiei asiatice, dar și tradiționale ungurești, în timp ce respiră aer curat și se bucură de o atmosferă relaxantă, sunt invitați la cel mai nou restaurant din Baia Mare.

Oazis Philia, situat la intrarea în Parcul Municipal Regina Maria de pe strada Valea Roșie numărul 10 ne așteaptă cu un meniu care îmbină gusturile tradiționale ungurești cu mâncărurile specifice bucătăriei asiatice, inclusiv SUSHI. Restaurantul beneficiază de două terase, una exterioară cu vedere înspre parc și una interioară cu atmosferă intimă, o adevărată oază de relaxare unde putem admira diverse flori și plante, repsectiv este amenajată și o fântănă. Aici putem lua masa zi de zi, între orele 11:00 și 22:00, dar putem organiza și mese festive ori alte tipuri de evenimente private (nunți, botezuri).

Pe lângă meniul unic în Baia Mare, aici putem servi o înghețată excepțională adusă chiar din Ungaria, dar și diverse băuturi răcoritoare specifice sezonului și nu numai, respectiv cafea de calitate.

Câteva dintre preparatele Oazis Philia

Pentru familiile cu copii, important de menționat este că în acest moment se amenajează un loc de joacă în terasa interioară, însă ținând cont de locație copiii se pot juca și în parc, în timp ce părinții se bucură de un moment de relaxare.

Această afacere este una cu o componentă socială, din veniturile obținute fiind susținuți elevi cu situații materiale precare, respectiv elevi din mediul rural care învață și sunt găzduiți în Baia Mare.

Puteți vedea meniul în galeria foto de mai jos, dar și meniul „Business Lunch” zilnic. De asemenea, puteți comanda preparatele Oazis și la pachet, cu ridicare de la locație sau livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 50 de lei. Pentru alte informații și rezervări, apelați la numărul de telefon: 0772 006 392

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA