AcasăMARAMURESUL ISTORICElena Băsescu a gafat la greu în timpul dezbaterilor din Parlamentul European...

Elena Băsescu a gafat la greu în timpul dezbaterilor din Parlamentul European de la Strasbourg (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Elena Băsescu a gafat la greu în timpul dezbaterilor din Parlamentul European de la Strasbourg, în timpul unei discuţie despre pescuit. Fata lu’ tata a bătut câmpii vorbind despre Arctica.

După gravele probleme de exprimare în limba română, și după discursuri sterile despre protecția delfinilor, EBA continuă să facă carieră în Parlamentul European, bifând încă o gafă de zile mari.
Deși în legislativul european de la Strasbourg se dezbătea o problemă legată de pescuit,  ”Impas instituțional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului”, EBA a luat cuvântul și a început să vorbească despre Arctica.
Arctica este o zonă de o importanță strategică tot mai mare pe fondul încălzirii globale și al topiri calotei glaciare au fost descoperite rezerve importante de hidrocarburi care trezesc interesul foarte multor state. Uniunea Europeană are un rol major de jucat în susținerea cooperării din zonă, dar pentru abordarea provocărilor cu care se confruntă regiunea”, a spus EBA până când președinta de ședință i-a tăiat microfonul și a atenționat-o că a încurcat borcanele dezbaterii.
Buimacă de situație, EBA a crezut inițial că are probleme tehnice cu microfonul. Însă președintele de ședință i-a spus că discursul său nu are niciun fel de legătură cu dezbaterea din Parlament și i s-a sugerat să revină la următoarea dezbatere:Strategia UE pentru regiunea arctică.
Într-o postare pe Twitter, EBA dă vina pe staff-ul tehnic de la Parlamentul European: Nu a fost greșeala mea, a fost greșeala staff-ului tehnic de la prezidiul plenarei. Eu mă înscrisesem pentru dezbaterea privind “Strategia Uniunii Europene pentru regiunea arctică” și mi s-a oferit cuvântul fără să-l cer la dezbaterea privind “Blocajul instituțional în ceea ce privește planurile multianuale de gestionare a pescuitului”. Tabela electronică ce anunța titlurile dezbaterilor nu funcționa în acel moment. Abia mă întorsesem în plen și nu aveam de unde să știu ce subiect se dezbătea

ExclusivNews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA