AcasăLifestyle5 seriale online populare în această perioadă, de neratat pe Netflix

5 seriale online populare în această perioadă, de neratat pe Netflix

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tot mai multe seriale devin disponibile pentru a fi urmărite online, prin servicii de video streaming pe bază de abonament. Este o modalitate simplă și comodă de a urmări episoadele din serialele preferate, căci nu mai depinzi de anumite ore de difuzare și nu mai riști să pierzi vizionarea unor părți, așa cum se întâmplă în cazul programelor de pe posturile de televiziune clasice.

Există mai multe platforme online unde pot fi urmărite seriale de succes, iar cele mai populare în România sunt Netflix, HBO Go și Antena Play. Iată mai jos 5 seriale online populare în această perioadă, de neratat pe Netflix, ce pot fi urmărite pe dispozitive diverse, inclusiv direct pe Smart TV:

Cei 100

Nu mai puțin de 7 sezoane au fost realizate pentru serialul Cei 100 (The 100), un serial SF cu acțiune extrem de intensă, unde totul este neașteptat. Este vorba despre un serial TV american postapocaliptic dramatic, bazat pe un scenariu conform căruia Pâmântul ar deveni de nelocuit în urma acțiunii unui program de inteligență artificială care preia controlul și consideră că problemele Terrei pot fi rezolvate prin dispariția omenirii. Mai departe, este vorba despre supraviețuire, despre conflicte, decizii complicate, hotărâri de care depinde viitorul umanității.

You

Serialul ajuns deja la sezonul 3 este un thriller psihologic foarte original, care prezintă o persoană cu probleme psihice semnificative, ascunse foarte bine în relațiile cu cei din jur. Crimele sunt la tot pasul, serialul fiind plin de suspans, cu o mulțime de decizii neașteptate din partea personajelor. În primul sezon, personajul principal se îndrăgostește subit și își hrănește obsesia toxică folosind rețelele sociale și alte tehnologii pentru a elimina obstacolele din calea dragostei. În sezonul 2, se revine la modelele de obsesie și violență, în cu totul alt context. Și mai interesant este sezonul 3, unde apare o întorsătură aparte – personajul negativ devine mai degrabă pozitiv, captiv, eclipsat de tulburările soției sale.

Riverdale

Ajuns deja la sezonul 6, Riverdale este unul dintre cele mai de succes seriale destinate în principal publicului tânăr. Este un serial plin de suspans, cu diverse mistere, crime, răsturnări de situație. Viața în orășelul imaginar Riverdale nu este niciodată plictisitoare. Acțiunea urmărește viața mai multor personaje, printre care Archie Andrews, Betty Cooper, Cheryl Blossom, Jughead Jones și Veronica Lodge. Cuplurile se constituie și se desfac, apar frecvent noi intrigi.

În cel mai recent episod, lansat oficial după jumătatea lunii noiembrie, Cheryl Blossom are noi planuri de a-și dezvolta supremația în oraș, prin învierea unor tradiții vechi, mistice, controversate. Pe de altă parte, Veronica Lodge plănuiește deschiderea unui cazino. Jocurile de cazino – mai puțin sloturi și mai degrabă jocuri de cazino cu dealer, de exemplu ruletă sau blackjack, apar în mai multe episoade din serialul Riverdale. Previzibil am putea spune, ținând cont de faptul că tot mai multe persoane din targetul de audiență al Riverdale sunt probabil pasionate de sloturi online și alte astfel de jocuri de noroc populare în prezent ca forme de divertisment în timpul liber.

Scream

Pentru fanii filmelor horror, acest serial Netflix poate fi alegerea perfectă. Clipe din trecutul sumbru al unui oraș vin să bântuie iar prezentul când câțiva tineri devin suspecți, ținte și victime ale unui criminal sângeros. Nimic nu este ceea ce pare a fi, toată lumea devine suspectă, iar misterele trecutului sunt cele care explică de fapt sensul noilor acțiuni.

iZombie

Filmele cu zombi sunt oarecum clasice în cinematografie. De această dată, iată un altfel de serial, unde totul capătă detalii științifice și întorsături dramatice. O studentă la medicină se transformă în zombi și descoperă că are un nou dar, acela de a rezolva cazuri de crimă, în calitate de legist / detectiv. Virusul zombie pune omenirea într-o situație aparte, serialul prezintă practic o epidemie cu risc de a se transforma în pandemie.

.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA