AcasăLifestyle5 motive pentru care sa-ti inscrii copilul la cursuri engleza, desi abia...

5 motive pentru care sa-ti inscrii copilul la cursuri engleza, desi abia a inceput sa vorbeasca

DISTRIBUIȚI

Te uiti la el si tot puiul tau mic a ramas, insa este in plin proces de descoperire a lumii si manat spre nou de o curiozitate cum rar ti-a mai fost dat sa vezi. Abia a inceput sa vorbeasca, dar incet-incet gandul la construirea unui viitor cat mai bun incepe sa te viziteze? Atunci ofera-i o sansa si nu mai pierde timpul! Inscrie-ti copilul la cursuri de engleza, cat mai devreme posibil.

Studiile au demonstrat urmatorul lucru: cu cat copilul va face cunostinta mai de timpuriu cu o anumita limba, cu atat insusirea ei ii va fi mai usoara. Inscrie-l la cursuri engleza in cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours si ofera-i sansa de a vorbi ca un nativ!

Flying Colours ofera cursuri de engleza pentru copii de toate varstele, incepand chiar de la varsta de 4 ani. Pe parcursul acestora, cei mici vor avea oportunitatea sa isi insuseasca mai mult decat notiuni de baza ale limbii engleze. Copiii vor fi incurajati sa gandeasca creativ si sa isi exprime personalitatea.

5 motive pentru care sa-ti inscrii copilul la cursuri engleza

1. Va reusi sa vorbeasca nativ engleza – studiile arata ca insusirea unei limbi la o varsta cat mai mica le ofera acestora sansa de a o vorbi nativ;

2. Isi va dezvolta abilitati de comunicare – prin expunerea la diverse situatii, copilul va deprinde abilitati de comunicare si va invata sa raspunda spontan la intrebari si sa-si construiasca propriul discurs;

3. Va invata sa socializeze relaxat – odata cu deprinderea abilitatii de a comunica in limba engleza, copilul va reusi sa socializeze relaxat, fara timiditate, si sigur pe el, oriunde si cu oricine;

4. Isi va dezvolta imaginatia – prin intermediul jocurilor de rol din cadrul orelor de curs, copilul isi va dezvolta nu doar abilitatile lingvistice, ci si imaginatia. Acesta va fi stimulat sa creeze tot felul de contexte si sa raspunda situatiilor intalnite in cadrul jocurilor de rol supuse dezbaterilor;

5. Va putea sa comunice cu persoane din orice colt al lumii, caci engleza este a doua cea mai vorbita limba din lume, si va avea sansa unui viitor si a unui job mai bun!

Cum se desfasoara orele de curs in cadrului centrului de limba engleza Flying Colours?

Membrii echipei asigura copiilor un proces de invatare a limbii engleze intr-un mod cat mai relaxat, distractiv, modern si eficient. Orele se desfasoara in grupe de maximum 8-10 copii. Astfel, sunt suficient de putini incat sa se poata bucura de toata atentia profesorilor, insa suficient de multi incat activitatea sa fie interactiva si distractiva.

Pe toata perioada cursului, parintii vor primi feedback constant despre evolutia copiilor.

Copiii invata prin imitatie, asa ca nu mai sta pe ganduri! Hai si tu la cursuri!

Invatarea sta in puterea exemplului, asa ca ofera-i celui mic un motiv in plus si profita de ocazie sa te inscrii chiar si tu la cursuri de engleza, in cadrul Flying Colours. Sa stii o limba straina nu strica niciodata, ci iti ofera garantia ca iti poti schimba viata si poti avea sansa unui job mai bun!

Desi veti face parte din grupe separate, in functie de varsta si nivelul de limba engleza, veti avea inca un punct comun. Astfel, la finalul orelor de curs, vei putea face schimb de informatii cu cel mic si va veti putea juca si distra cu informatiile dobandite. Si din joaca in joaca, veti ajunge sa invatati engleza simplu, usor, corect si… distractiv!

Intra pe site si verifica oferta completa de cursuri de engleza oferite de Flying Colours si nu mai ezita! Asta e ocazia pe care o asteptai. Ofera-ti sansa unui viitor mai bun, atat tie, cat si copilului tau.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA