AcasăEvenimentSportAndrei Ursache, de la Știința Baia Mare la Carcassonne: Francezii sunt mai...

Andrei Ursache, de la Știința Baia Mare la Carcassonne: Francezii sunt mai agresivi!

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

Pilierul de la Baia Mare a semnat recent un contract pe sapte luni cu Carcassonne, echipa clasata pe locul 8 (din 16) in Liga a doua franceza.
El a debutat in acest weekend fiind titular pentru Carcassonne, care a castigat cu 14-10 meciul disputat in deplasare, contra celor de la Beziers.
“In acest moment am semnat ca joker medical, pentru ca asta era singura varianta, cu posibilitate de prelungire pentru 1-2 ani”, spune Ursache, care declara ca s-a integrat usor si pentru ca la aceasta echipa joaca si international Ovidiu Tonita.
Fostul jucator de la Baia Mare, Timisoara, Arad si Suceava a plecat din probe de la Cardiff pentru a semna cu formatia franceza.

De ce ai plecat de la Cardiff?

Din toate semnalele pe care le-am primit nu eram sigur ca cluburile se vor intelege si am optat pentru o varianta mai sigura. Inainte sa plec de la Cardiff l-am sunat pe Lynn Howells si mi-a spus ca e mai bine sa merg in Franta.

A contat ca si fratele tau Vali juca in ProD2?

A contat foarte mult. E important sa ai un sprijin cand mergi intr-un loc nou. Zi de zi vorbesc cu el chiar daca suntem la 500 km departare.

Cum o sa fie cand o sa fiti adversari?

Va fi foarte greu, dar am mai jucat si cind eram in tara si sunt obisnuit oarecum.

Ce inseamna nationala pentru tine?

Nationala e un cuvant foarte mare pentru mine. Vreau sa muncesc cat pot de mult la club si cand sunt convocat sa dau totul pentru Romania.

Ai jucat in weekend deja. Cum ti s-a parut nivelul, comparativ cu Romania?

Spre deosebire de Romania, aici se joaca foarte repede si conditiile de pregatire sunt mult mai bune. Nu mi s-au parut mai tari decat inaintasii din Romania, dar in schimb sunt mult mai agresivi.

 

Bubu, cum este alintat Andrei Ursache, are in palmares o cupa si un campionat, ambele castigate cu Baia Mare. (superliga.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA