AcasăLifestyle4 tipuri de rochii pentru nuntă. Care ți se potrivește?

4 tipuri de rochii pentru nuntă. Care ți se potrivește?

DISTRIBUIȚI

Sursă foto: Unsplash.com

În calitate de viitoare mireasă, trebuie să te ocupi de fiecare detaliu pentru a avea nunta la care visezi. Pe lângă a spune „da” cererii în căsătorie, alegerea rochiei potrivite este un alt element care trebuie să primească aprobarea ta.

Nunta este ziua în care te vei bucura de atenția tuturor persoanelor din jurul tău. Fie că vei merge la altar, fie că vei dansa sau te vei amesteca printre invitați, acest moment esențial în viața ta merită o rochie demnă de o asemenea ocazie. Descoperă 4 tipuri de rochii pentru nuntă și cum să o alegi pe cea care ți se potrivește!

  1. Rochie de nuntă tip A Line

Acest tip de rochie se potrivește tuturor tipurilor de siluetă deoarece rochia se pliază pe forma taliei, după care se evazează într-o formă discretă de „A”, de unde și numele său. Acest model de rochii de nuntă deosebite este printre cele mai populare.

De asemenea, designul rochiei conferă impresia unei talii mai subțiri, scoțând în evidență bustul. Acesta poate face ca o mireasă minionă să pară mai înaltă, fiind de asemenea, opțiunea preferată pentru miresele al căror corp are formă de pară.

  1. Rochie de nuntă tip sirenă

Acest tip de rochie se mulează pe corp de la nivelul pieptului până la cel al genunchilor, după care se lărgește progresiv. Stilul este cunoscut în special pentru faptul că scoate în evidență talia și șoldurile, mai degrabă decât să le îngusteze.

Este potrivit în special mireselor al căror corp are forma caracteristică de măr. Mărimea trenei ar trebui să-ți asigure libertatea de mișcare și posibilitatea de a te așeza fără efort. Rochia de mireasă tip sirenă este mulată, motiv pentru care ar trebui să ai în vedere aceste două avantaje. Astfel te vei simți bine la propria nuntă și vei avea amintiri de neuitat.

  1. Rochie de nuntă tip trompetă

Rochia de mireasă tip trompetă este o versiune mai discretă a celei de tip sirenă. Corsetul este drept până în dreptul șoldurilor, iar evazarea rochiei începe de la jumătatea coapselor. Extrem de elegantă și minimalistă, o astfel de rochie se potrivește doar anumitor tipuri de siluete.

Este o alegere populară printre miresele care doresc să-și scoată în evidență talia și silueta, rochia de mireasă tip trompetă se potrivește în special persoanelor care au corpul în formă de clepsidră. Accesorizată simplu, cu bijuterii din argint sau aur alb, efectul va fi unul uimitor.

  1. Rochie de nuntă tip prințesă

Dacă dorești ca în ziua nunții tale să te simți ca o prințesă din povești, atunci o rochie de mireasă tip prințesă, de bal, este ceea ce cauți. Croiala unei astfel de rochii scoate în evidență formele unei mirese, chiar dacă este voluminoasă în partea de jos.

Mai mult decât atât, o rochie de mireasă tip prințesă trebuie accesorizată subtil, simplu, fără a face exces de bijuterii. Alege să porți perle, spre exemplu, sau pietre semiprețioase albe, integrate în bijuterii cum ar fi cerceii chandelier.

Acestea sunt 4 dintre cele mai populare tipuri de rochii de mireasă. În ziua nunții tale, tu ești cea care trebuie să se simtă ca în basme, cea mai importantă și în centrul atenției. Alege acea rochie care să îți pună în valoare frumusețea, dar care, în același timp, să-ți scoată în evidență personalitatea și modul tău de-a fi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA