AcasăLifestyle4 lucruri pe care nu le ştiai despre cazinouri

4 lucruri pe care nu le ştiai despre cazinouri

DISTRIBUIȚI

Fără îndoială că în SUA se întâlnesc cele mai multe cazinouri fizice de pe faţa planetei. Şi în mod evident oraşul Las Vegas este un oraş fanion în domeniul jocurilor de noroc, singura ta problemă ca şi jucător fiind aceea să alegi dintre mulţimea de cazinouri care te aşteaptă în acest oraş legendar. Dar hai să o recunoaştem, nu trebuie să te duci în America pentru a juca slotul tău favorit sau pentru a pune un pariu sportiv.

Cazinouri se găsesc din belşug şi în România iar despre mediul online ce să mai spunem, trebuie doar să alegi din mulţimea de oferte. Aşadar ne propunem în acest articol să îţi dezvăluim 4 lucruri interesante despre industria jocurilor de noroc astfel încât să îţi faci o ideea despre cum funcţionează cu adevărat acest colos de miliarde de dolari.

Cazinourile pierd bani tot timpul

Greu de crezut, mai ales dacă îţi spunem acest lucru după o sesiune păguboasă de joc pe care ai avut-o într-un cazino. Dar în egală măsură trebuie să ştii că asemenea locaţii opulente au costuri mari de întreţinere la care poţi adăuga şi altele conexe precum personalul care le deserveşte.

Şi nici în mediul online lucrurile nu sunt mai ieftine, sunt programe informatice scumpe care asigură un joc corect şi îţi protejează datele personale dar şi personal uman care face operaţiuni de mentenanţă necesare bunei funcţionări a site-ului.

Sunt jocuri din care faci bani ca şi cazino dar asta nu înseamnă că aceste locaţii fizice sau în online doar încasează şi că nu cedează nimic înapoi. Cheltuielile cu întreţinerea sunt inerente ca de altfel şi câştigurile pe care le plătesc cu rapiditate jucătorilor norocoşi.

Dar în ciuda acestor cheltuieli, care nu sunt deloc mici ca valoare, un cazino rezistă pe piaţă pentru că are o balanţă pozitivă de plăţi. Puţini sunt cei care câştigă sume mari, majoritatea dintre jucători părăsesc cazinoul fără bugetul cu care au plecat la drum, aşadar per total cazinourile sunt instituţii profitabile.

Cazinourile iubesc câştigătorii

Cine poate să facă o reclamă mai bună unui cazino decât jucătorul însuşi? Exact pe această idee marşează şi cazinourile în ciuda faptului că eşti tentat să crezi exact opusul. Un premiu mare pe care tocmai l-ai câştigat înseamnă că aceşti bani ies nu intră în portofelul cazinoului.

Dar o să fi surprins când o să afli că tocmai mărimea impresionantă a premiului pe care tocmai l-ai câştigat face cazinoul fericit. Şi este logic să fie aşa, încasarea unui premiu important înseamnă publicitate gratuită pentru cazino.

În fond, un cazino îţi vinde în final promisiunea de a obţine un câştig atât de mare încât peste noapte să îţi poţi îndeplini toate dorinţele. Şi dacă l-ai obţinut, acest lucru nu se ţine la secret, se face cunoscut lumii întregi prin toate canalele de mass – media.

Câştigurile mari sunt foarte bune pentru afaceri, duc mai departe reputaţia cazinoului ca fiind unul norocos şi au rezultatul aşteptat, numărul de jucători care îl vizitează creşte de fiecare dată. Aşa că nu te mira dacă vei participa şi la o sesiune de fotografi cu marele premiu care nu face decât să promoveze prin intermediul tău cazinoul care tocmai te-a făcut fericit.

Ai nevoie de un act de identitate valid aproape în orice moment

Această condiţie se întâlneşte mai ales în cazinourile fizice, unde afluxul de jucători poate permite strecurarea la o masă de joc şi a unor minori. Aşa cum şti, trebuie să ai împlinită vârsta de 18 ani ca să joci la cazino, indiferent dacă acesta este fizic sau online.

Se mai întâmplă şi confuzii, aşa că în momentul în care eşti legitimat de către personalul cazinoului va trebui să ai la tine acest act de identitate. În caz contrar urmarea nu poate să fie decât una singură, eşti condus la ieşirea din incintă şi ţi se interzice intrarea ulterioară.

Şi în mediul online actul de identitate valid cântăreşte greu. Fără transmiterea unei copii după acest document nu poţi să te înscri pe o platformă online şi nici nu poţi să faci o retragere de numerar, indiferent de valoarea acesteia.

Trebuie deci acordată atenţie deosebită modului în care transmiţi acest document către echipa de suport a platformei. Respectă forma şi dimensiunea cerută de site şi convinge-te că fotografia transmisă este vizibilă şi lizibilă în acelaşi timp.

Cazinourile au reguli stricte de etichetă – Inclusiv restricţii lingvistice

Dacă eşti la tine acasă şi joci pe o platformă online de jocuri de noroc nimeni nu te vede, prin urmare poţi purta orice ţinută doreşti. Şi dacă vrei să te descarci nervos după o sesiune de pariere păguboasă nimeni nu te opreşte să faci acest lucru pentru că nimeni nu te aude făcând-o.

Dar într-un cazino real eşti la masa de joc lângă alţi oameni aşa că este necesară instituirea unei etichete. Se pleacă în mod evident de la cea vestimentară, care îţi solicită să porţi haine decente astfel încât să nu ieşi în evidenţă la un mod negativ.

În alte cazinouri mai rasate se cere chiar purtarea de costum şi cravata pentru domni şi un deux-pieces pentru doamne. Este regula cazinoului şi dacă vrei să te bucuri de jocurile pe care le oferă va trebui să o respecţi în întregime.

Vestimentaţia nu este însă singurul aspect care ţine de etichetă, aceasta trebuie îmbinată armonios şi cu modul în care te comporţi faţă de ceilalţi jucători şi personalul din cazino. Nu ţipa necontrolat şi mai ales nu folosi cuvinte obscene care să oripileze pe ceilalţi de la masa de joc.

Asemenea manifestări nu au ce să caute într-o incintă opulentă unde ai intrat pentru a te simţi bine alături de ceilalţi jucători. Evită aşadar asemenea manifestări, fi amabil şi jovial şi în mod sigur că ceilalţi participanţi la joc vor aprecia amabilitatea ta.

Concluzie

Am ales să îţi dezvăluim în acest articol 4 lucruri pe care probabil că nu le ştiai despre un cazino. Acum şti că aceste companii pierd bani tot timpul dar şi că se bucura dacă reuşeşti să câştigi un jackpot colosal. Dacă intri într-un cazino fizic nu uita de etichetă şi vorbeşte cât de amabil poţi. Poate că nu vei ridica potul de pe masa de joc dar cu siguranţă că vei câştiga stimă şi respectul celorlalţi jucători.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA