AcasăEvenimentSportVIDEO: Europa League. Steaua, la cinci minute de o victorie istorică la...

VIDEO: Europa League. Steaua, la cinci minute de o victorie istorică la Stuttgart!

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

Steaua a aliniat la Stuttgart un prim „11″ cu şase jucători de profil defensiv, însă a fost surprinsă cu garda jos.
Minutul 5 a adus deschiderea scorului pentru gazde la capătul unei faze în care Chiricheş a „dormit” lângă Ibisevici, iar bosniacul a reluat în poartă centrarea venită de pe stânga.
Numai că blitzkrieg-ul nemţesc a fost neutralizat imediat. Adi Popa l-a lansat pe Nikolici cu o pasă genială, acesta l-a driblat pe portar, dar a fost doborât în careu cu preţul unui fault care nu s-a mai acordat. De ce? Pentru că n-a mai fost nevoie. Inteligent, Chipciu a urmărit faza şi a înscris (6).
Până la pauză, Stuttgart a continuat să preseze, însă roş-albaştrii s-au apărat cu calm, intrând la cabine cu 1-1.

De la vestiare a ieşit o echipă a Stuttgart-ului, hotărârtă să răzbune toate nereuşitele din campionat, unde elevii lui Bruno Labbadia ocupă doar locul 16 din 18 (un egal şi două înfrângeri).
Cacau a lovit bara (52) pentru a arăta că pentru Tătăruşanu va urma o repriză grea.
Imediat însă, Steaua a replicat cu o acţiune excelentă. Rusescu a recuperat la marginea careului, l-a servit ideal pe Nikolici, care, singur cu portarul, a trimis balonul mult peste poartă (55). La faza imediat următoare, acelaşi Rusescu l-a ţintit pe Ulreich din mijlocul careului (56).
Apoi, timp de 25 de minute, meciul s-a jucat într-o singură direcţie.
Ghinionistul Cacau a zguduit transversala după o acţiune rapidă desfăşurată în careul Stelei (67). Japonezul Sakai l-a testat pe Tătăruşanu cu o „torpilă” (75). Între cele două ocazii, Steaua abia a ieşit din propria jumătate de teren.
Asta până în minutul 79, atunci când Adi Popa a fost faultat în careu de Rodriguez, iar penalty-ul a fost transformat de Rusescu, deşi Ulreich a ghicit colţul (80).
De aici până la final, gazdele au sufocat trupa lui Reghecampf, iar Steaua se poate considera norocoasă că a smuls un punct.
După cum s-a jucat, egalarea a venit, firesc. Centrare Cacau, Niedermeier a reluat capul, din cădere, din mijlocul careului pentru 2-2 (84).
Patru minute mai târziu, Tătăruşanu a scos capul lui Ibisevici din 3 metri pentru ca apoi să facă la fel şi la şutul lui Harnik!
Steaua a părăsit Germania cu un punct uriaş la capătul unui joc în care, atunci când a gafat, norocul a fost de partea ei.

VfB Stuttgart: Ulreich – Sakai, Niedermeier, Rodriguez, Boka – Gentner, Kvist (Harnik ’82) – Tunay Torun (Okazaki ’62), Hajnal (Traore ’82), Cacau – Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.
Steaua Bucureşti: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pârvulescu (Latovlevici ’81) – Prepeliţă (Rusescu ’46), Bourceanu, Filip (Pintilii ’46) – A. Popa, Nikolici, Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Cartonaşe galbene: Kvist ’28, Ulreich ’80.
La partidă a asistat şi fostul atacant al şvabilor, Ciprian Marica.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8APRjijnc7E#t=1s

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA