spot_img
AcasăActualitateSocial37 permise de conducere reţinute de poliţiştii rutieri

37 permise de conducere reţinute de poliţiştii rutieri

DISTRIBUIȚI

În cadrul unei acţiuni organizate pentru descurajarea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice în mediul rural, în perioada 02 – 04 august, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au aplicat 638 sancţiuni contravenţionale.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost sancţionaţi, pentru diferite abateri, 28 de conducători de mopede. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 23 permise de conducere, 10 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 13 pentru depăşirea vitezei regulamentare. Tot în cadrul acţiunii au fost constatate 11 infracţiuni rutiere.

O altă acţiune rutieră a fost organizată de poliţiştii din Seini împreună cu inspectorii Registrului Auto Român Maramureş pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor aflat în trafic. Din cele 31 de autoturisme verificate, în 18 cazuri au fost constatate abateri sancţionate cu amenzi în valoare de 2160 lei. Totodată, participanţii la acţiune au ridicat 8 certificate de înmatriculare.

În urma activităţilor întreprinse de poliţiştii rutieri la nivelul întregului judeţ, au mai fost reţinute în vederea suspendării încă 14 permise de conducere dintre care două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA