AcasăAlteleEconomic27 AUGUST. LOTERIA BONURILOR FISCALE - Numărul extras la a doua extragere...

27 AUGUST. LOTERIA BONURILOR FISCALE – Numărul extras la a doua extragere este 1598

DISTRIBUIȚI

27 AUGUST. LOTERIA BONURILOR FISCALE O nouă extragere e Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc pe 27 august. A doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 16 iulie, la care au participat bonurile emise în perioada 1 – 30 iunie, a avut duminică, 27 august, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.


La cea de-a doua extragere a loteriei bonurilor fiscale, din data de 27 august, a fost extras numărul 1598.

Numărul extras în cadrul acestei extrageri speciale este primul câştigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câştigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător (26), scrie Libertatea.

Pentru stabilirea celorlalţi câştigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câştigător.

Fondul fondul de premiere este de un milion de lei, la Loteria Bonurilor Fiscale, informează Loteria Română.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 26 iunie 2017, cu o valoare de 20 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 1.659 cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 16 iulie este disponibilă pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, la rubrica Loteria bonurilor fiscale.

Info

Citeşte şi EXTRAGEREA LOTO DIN 27 AUGUST – Numerele câștigătoare la extragerea de duminică

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA