AcasăActualitateSocial24 iulie „Ziua Poliţiei de Frontieră Române”. 150 de ani de existenta

24 iulie „Ziua Poliţiei de Frontieră Române”. 150 de ani de existenta

DISTRIBUIȚI

În data de 24 iulie 2014, Politia de Frontiera Romana a aniversat 150 ani de existenta instituţională. Momentul a fost marcat la Sala George Enescu din Sighetu Marmației prin avansarea la termen şi înainte de termen pentru merite deosebite în exercitarea atribuţiilor de serviciu a 226 poliţişti de frontieră.

Ziua de 24 iulie este un simbol în viaţa poliţiştilor de frontieră. Este momentul în care cele doua regimente ale Moldovei si Ţării Româneşti, cu atribuţii la frontiere, s-au unificat. Ca in fiecare an, la data de 24 iulie, ITPF Sighetu Marmatiei îşi aniversează ziua instituţională, recunoscându-şi şi cinstindu-şi astfel înaintașii, pentru eroismul şi devotamentul lor faţă de ţara şi poporul român.

În data de 24 iulie 2014 la Sala George Enescu din Sighetu Marmației s-au desfăşurat activităţi de recompensare a eforturilor depuse de proprii lucrători, în îndeplinirea atribuţiilor specifice, fiind apreciaţi aşa cum se cuvine cei care au înregistrat rezultate deosebite în apărarea fruntariilor ţării.

Astfel, 18 ofiţeri şi 28 agenţi au fost avansaţi înainte de termen, la gradul profesional următor pentru rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Totodată au fost avansaţi la termen, la gradul profesional următor 32 de ofiţeri şi 194 agenţi de poliţie.

In cadrul activității șefii structurilor M.A.I. cu care inspectoratul judetului Maramures cooperează au primit Diplome Aniversare, în semn de prețuire și respect cu ocazia ”Zilei Poliției de Frontieră Române” și a aniversării a 150 de ani de existență instituțională.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA