CSM Bucureşti va juca pe teren propriu primul meci cu Ferencvaros. „O să fie, practic, partida sezonului„, a reacţionat antrenorul secund al campioanelor Europei.

Imediat după victoria cu Esjberg, scor 25-20, handbalistele de la CSM Bucureşti au început deja să îşi facă calcule pentru dubla cu Ferencvaros, din sferturile Champions League.

În ultima etapă din grupele principale, Paula Ungureanu a avut un procentaj de 50% al paradelor. Dacă pierdeau în Danemarca, campioana Europei ar fi întâlnit-o pe Vardar Skopje.

Urmează Ferencvaros, un adversar dificil. La nivelul ăsta nu ştiu dacă poţi alege Vardar sau Ferencvaros. Ne aşteaptă un meci foarte greu„, a declarat Paula Ungureanu.

Partida cu Ferencvaros o să fie, practic, partida sezonului de până acum. Aşa că va trebui să fim în cel mai bun moment şi în cea mai bună formă pentru a trece de Ferencvaros„, a spus antrenorul secund al lui CSM, Adrian Vasile.

Anul trecut, Ferencvaros a ajuns tot până în sferturi, unde a primit 71 de goluri în dubla cu marea rivală din ţară, Gyor, şi a fost eliminată.

Muntenegreanca Marija Jovanovic, care a evoluat două sezoane la Oltchim, este una dintre cele mai în formă jucătoare ale lui Ferencvaros. Etapa trecută, a înscris de şase ori cu Buducnost.

Nu au schimbat mare lucru. Mi se pare şi mie că joaca mult mai bine, cu toate că au câteva piese noi, care au adus un plus jocului. Mi s-a părut că au o apărare mult mai bună decât anul trecut„, a precizat Narcisa Lecuşanu.

Primul meci dintre CSM şi Ferencvaros va avea loc la Bucureşti, pe 7 aprilie, de la ora 20:00.