AcasăAdministrațieREACȚII LA PROTESTE - Președintele Iohannis în fruntea unei noi mineriade

REACȚII LA PROTESTE – Președintele Iohannis în fruntea unei noi mineriade

spot_img

DISTRIBUIȚI

REACȚII LA PROTESTE Președintele PSD Liviu Dragnea a reacționat pe Facebook după protestele din această seară: e un început de lovitură de stat.

Postarea lui Liviu Dragnea:

M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept.

Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.

151687_1

E un început de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca în continuare România să fie condusă de instituții fără legitimitate democratică, prin teroare, iar românii să rămână prizonierii unor puteri nealese.

Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susțin acțiunile împotriva corupției, dar împotriva adevăratei corupții.

Liviu Marian Pop – Rețeta lui Hitler

Prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis la protestul de la București a fost taxată dur de unul dintre liderii PSD. Maramureșeanul Liviu Marian Pop, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, a postat pe pagina personală de Facebook un scurt comentariu în care îl critică pe Iohannis pentru participarea la un “miting ilegal” şi apreciază că acesta “Moderează conform Constituției sau amâna o lege de care are nevoie?”

„Oare de ce președintele statului participă la un miting ilegal? Moderează conform Constituției sau amână o lege de care are nevoie?”, a postat Liviu Marian Pop.

„Dăm foc țării dacă este nevoie spun fasciile protestatare din stradă. Doamne, aceștia sunt nebuni de-a binelea. Mișcările de stradă se fac după aceeași regie cu care s-a dărâmat guvernul Ponta. Descreierații aceștia nu se mai satura de vărsare de sânge. Acești mancurţi lipsiți de responsabilitate poarta ochelari de cal. Pentru ei destabilizarea tarii a devenit religie. Este limpede că printre reprezentanții fasciilor minoritare aflați în stradă se găsesc şi indivizi caracterizați de o formă de nebunie inimaginabila. Aceşti protestatari minoritari nu se jenează sa rostească sloganuri criminale cu tentă fascistă: „moarte PSD-ului”; „să moară Dragnea”. Potoliți-vă că ura întunecă la început mintea, iar apoi distruge sufletul si trupul. Sau, poate, vreţi să ajungeţi la putere după reţeta lui Hitler?

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA