AcasăEvenimentSportMAI RAR AȘA CEVA - Primele cinci jucătoare din clasamentul WTA au...

MAI RAR AȘA CEVA – Primele cinci jucătoare din clasamentul WTA au fost eliminate din turneele la care participă

spot_img

DISTRIBUIȚI

La Brisbane International, turneu din categoria WTA Premier, în semifinale vom avea următoarele meciuri: Elina Svitolina – Karolina Pliskova (13:00) și Garbine Muguruza – Alize Cornet (7:00).

Svitolina a eliminat-o în sferturile de finală chiar pe Angie Kerber, pe care a învins-o cu 6-4 3-6 6-3, după aproape două ore. În ceea ce o privește pe viitoarea sa adversară, Karolina Pliskova păstrează șanse să o depășească pe Simona Halep până la Australian Open, întrucât a trecut de Roberta Vinci cu 3-6 6-2 6-2.

În ”sferturile” din jumătatea inferioară a tabloului, Muguruza a trecut în două seturi de Svetlana Kuznetsova, 7-5 6-4, în timp ce a doua favorită, Dominika Cibulkova, a fost eliminată de Cornet cu 6-3 7-5. După această înfrângere, slovaca nu o mai poate ajunge pe Halep, în ierarhia WTA, până la startul turneului de la Melbourne.

În penultimul act de la Shenzhen Open (turneu din categoria WTA International), Alison Riske, care a trecut cu 6-2 3-6 6-0, după o oră și 41 de minute de Agnieszka Radwanska, o va întâlni, de la ora 8:00, pe Camila Giorgi, învingătoare cu 6-0 6-2 în fața chinezoaicei Wang Qiang, cea care a eliminat-o în turul al doilea pe Monica Niculescu.

Pe cealaltă a jumătate a tabloului principal, Johanna Konta va lupta mâine, de la ora 6:00, pentru un loc în finală cu cea care a trimis-o acasă pe Simona Halep, Katerina Siniakova. Britanica a trecut, în sferturi, de Kristyna Pliskova, 6-4 6-7(11) 6-3, în timp ce viitoarea ei adversară s-a impus cu 6-3 6-4 în fața Ninei Stojanovic.

586d3b9c95f9cfc36d0faf00

După ce miercuri, turneul ASB Classic de la Auckland a rămas fără surorile Williams, care erau și principalele favorite, joi, a fost eliminat și al treilea cap de serie, Caroline Wozniacki. Daneza a pierdut, în fața Juliei Goerges un meci pe care l-a avut în mână. După ce a câștigat un singur game dintre primele zece, germanca a revenit de la 1-6 0-3 și s-a impus cu 1-6 6-3 6-4. Ea o va întâlni mai departe, de la pe Ana Konjuh, cea care nu a jucat decât trei game-uri cu Naomi Osaka, întrucât japoneza, după ce a beneficiat anterior de un walkover al lui Venus Williams, a abandonat la 3-0 pentru croată.

În prima semifinală, de la ora 6:00, Jelena Ostapenko se va duela cu Lauren Davis. Dacă letona, a șaptea favorită, a trecut, cu 7-5 6-3, de Madison Brengle, cea care a eliminat-o pe Serena Williams, iar americanca Davis a dispus de Barbora Strycova, cap de serie numărul 4, cu 6-1 7-6(4).

Prin eliminările de astăzi ale lui Kerber, Radwanska și Cibulkova, dar și cele de ieri ale Simonei Halep și Serenei Williams, turneele din această săptămână au rămas fără primele cinci jucătoare din clasamentul WTA.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA