AcasăEvenimentE GATA LISTA DE CADOURI? - Ambiance Deco se pregătește intens pentru...

E GATA LISTA DE CADOURI? – Ambiance Deco se pregătește intens pentru perioada magică a Crăciunului. În magazinul din Baia Mare găsești daruri pentru toți

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fie că ești în căutarea unor decorațiuni care să aducă în casa ta puțin din spiritul magic al sărbătorilor de iarnă, fie în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, magazinul Ambiance Deco din Baia Mare, situat în Piața Revoluției nr.5 este locul unde vei găsi ceea ce cauți.

La Ambiance Deco ai de unde să alegi cadoul ideal pentru iubită sau soție, mamă, bunică, tată, bunic, surori sau frați, mii de produse stând la dispoziția ta. Cauți un cadou simplu, dar elegant sau dimpotrivă, un dar pentru o persoană pretențioasă? La Ambiance Deco ai cele mai mare șanse să găsești daruri pentru toată lumea, indiferent de stil. Aici vei găsi garantat daruri și pentru prietenii tăi, perfecte pentru a veni în ajutorul Moșului pe care îl așteptăm cu toții cu drag 🙂

Ambiance Deco te ajută să faci din casă… ACASĂ

Pe lângă produsele specifice de Crăciun și alte obiecte pe care le poți dărui celor dragi, la Ambiance Deco găsești în permanență produse din colecții de marcă, perfecte pentru a-ți înobila casa. Ambiance Deco îți aduce spiritul scandinav la masă. În magazin se găsesc momentan elemente de decor scandinav, simple, luminoase, care aduc o notă relaxare și eleganță fiecărei mese pe care o pregătești familiei și prietenilor. Albul este culoarea predominantă, surprinzând prin simplitate, atractivitate şi calitate incomparabilă. Mai mult, produsele din această gamă pot reprezenta cadoul ideal pentru soție, mamă sau bunici.
ambiance-deco-2016-2
Dacă îți place să începi dimineața cu un mic dejun care să îți aducă bună dispoziție și energie, poți alege piese de veselă din ceramică haioase, cu buline, care te vor face să zâmbești.
ambiance-deco-2016-8
Îți place să stai în povești cu prietenele sau cu familia la un ceai? Acum întreaga experiență poate să fie una shabby chic. Decorul shabby chic combină armonios noul cu vechiul, creând astfel o atmosferă romantică şi relaxată. Stilul datează încă din 1989 şi este caracterizat de modele înflorate,culori pastelate, accente dantelate şi multe flori.

 

ambiance-deco-2016-3
Evită agitația de dinainte de Crăciun, fă-ți cumpărăturile din timp. La Ambiance Deco găsești de pe acum decorațiuni și cadouri!
Indiferent de stilul care te caracterizează sau de personalitatea persoanei căreia îi cauți cadou, la magazinul Ambiance Deco găsești de toate pentru toți, pe gustul și, bineînțeles, pe buzunarul fiecăruia! 
 
Ambiance Deco, Piața Revoluției nr.5, deschis de luni până vineri între orele 09:00 -19:00 și sâmbătă între 09:00 – 13:00.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA