AcasăEvenimentSportLIGA CAMPIONILOR - Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu FC Copenhaga

LIGA CAMPIONILOR – Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu FC Copenhaga

spot_img

DISTRIBUIȚI

LIGA CAMPIONILOR – Astra a încheiat la egalitate cu FC Copenhaga primul meci din turul trei preliminar UEFA Champions League. Meciul de la Giurgiu s-a terminat 1-1, iar danezii sunt favoriţi la calificarea în play-off.

Astra a început perfect meciul cu danezii de la FC Copenhaga! Campioana a deschis scorul după şapte minute de joc, atunci când Teixeira a şutat plasat după pasa lui Boudjemaa. Oaspeţii s-au apropiat greu de poarta lui Silviu Lung, dar au reuşit să-și creeze două situaţii periculoase până la pauză.

Delaney a pătruns în careu dar a preferat şutul unei centrări în faţa porţii. Pe finalul primei reprize, danezii au fost aproape de egalare după o aruncare lungă de la margine. Sub ochii selecţionerului Christoph Daum, Lung junior a ieşit greșit din poartă, însă a fost salvat de coechipieri iar Astra a terminat prima parte cu avantaj limită.

Campioana Danemarcei a dominat jocul în repriza secundă și egalitatea a fost restabilită la jumătatea reprizei secunde. Căpitanul Delaney a înscris pentru danezi după pasa rezervei Rasmus Falk. Verbici putea da lovitura pentru FC Copenhaga, însă a ratat lovitura de cap după ce s-a desprins din marcaj.

Astra Giurgiu – FC Copenhaga s-a încheiat 1-1, scor care îi face pe danezi favoriţi înaintea returului de săptămâna viitoare.

Autorul golului pentru Astra, Felipe Teixeira este dezamăgit de faptul că el și colegii săi nu au reușit să câștige acest joc, dar e convins că giurgiuvenii se pot impune la Copenhaga.

Luna trecută, Astra a jucat și un meci amical cu danezii, câștigat cu 1-0 prin golul marcat de același Teixeira. De altfel, antrenorul de la Copenhaga spunea, la venirea în România, că remarcatul său este chiar portughezul, grație reușitei spectaculoase din pregătiri.

”A fost un meci greu, cu o echipă puternică din punct de vedere fizic. Ne-a fost foarte greu. Sunt foarte înalți, joacă multe mingi lungi. Păcat că am primit gol. A fost mai greu în repriza secundă, dacă nu primeam gol puteam merge cu un avantaj frumos la Copenhaga.

Acum trebuie să mergem să câștigăm acolo. Știam foarte bine cum joacă, păcat că am primit gol, dar eu zic că am făcut un meci ok. Suntem încrezători că putem marca acolo, cred că o să jucăm și mai ofensiv și am încredere în echipa noastră. E greu fără Șumudică, dar trebuie să ne descurcăm fără el, echipa știe foarte bine cum vrea Șumi să jucăm”, a declarat Felipe Teixeira, pentru Digi Sport.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA