AcasăNews AlertSE LUCREAZĂ - Problemele din grădinițele băimărene, în curs de remediere

SE LUCREAZĂ – Problemele din grădinițele băimărene, în curs de remediere

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE LUCREAZĂ Lucrări de construcție sau renovare nefinalizate încă, centrale termice care abia mai fac față sau spații verzi neîntreținute. Sunt principalele probleme cu care se confruntă instituțiile de învățământ preșcolar din municipiul Baia Mare. Pentru a soluționa aceste neplăceri, primarul interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob s-a întâlnit în 12 iulie cu reprezentanții grădinițelor băimărene. Odată ce inconvenientele au fost centralizate, acestea urmează să fie soluționate în cel mai scurt timp astfel încât micuții care frecventează unitățile de învățământ preșcolar din municipiul Baia Mare să înceapă în condiții bune noul an educațional.

Majoritatea problemelor ridicate la întâlnirea cu primarul inetrimar, Marinel Rob de către directorii de grădinițe din municipiul Baia Mare fac referire la întreținerea unităților de învățământ preșcolar precum și funcționalitatea și pregătirea acestora pentru noul an educațional.

„Discuția a fost una deosebit de utilă, iar solicitările au fost extrem de pertinente. Acestea au vizat în principal preocupările privind întreținerea acestor instituții, funcționalitatea lor și pregătirea lor pentru continuarea actului educațional din toamnă. S-au ridicat o serie de probleme, majoritatea fiind rezolvabile în formă imediată. Cele care privesc investiții de lungă durată sau care au grafic de execuție până în 2017 urmează să le supunem unor analize pentru a vedea dacă avem oportunitatea să le realizăm în acest an. În rest, toate problemele s-au abordat punctual. Există soluții pentru toate aceste probleme și urmează să le punem în practică.  Am primit o informare scrisă cu toată problematica solicitată, urmând ca împreună cu factorii de răspundere să- le analizăm și să le punem în practică în cel mai scurt timp”, a declarat Marinel Rob, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

În privința lucrărilor de renovare și modernizare derulate în grădinițele din municipiul Baia Mare, majoritatea dintre acestea trebuie finalizate în cursul anului viitor. Potrivit graficului de lucrări asumat de către constructori, acestea respectă termenele de finalizare. În momentul de față, la nivelul municipiului Baia Mare se derulează lucrări de renovare și modernizare ale Grădinițelor numărul  8, 9 și 7.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA