AcasăEvenimentSportCRUZIME - Teroriștii ISIS au decapitat patru fotbaliști

CRUZIME – Teroriștii ISIS au decapitat patru fotbaliști

DISTRIBUIȚI

 CRUZIME Gruparea teroristă Stat Islamic a executat prin decapitare cinci persoane, dintre care patru jucători de fotbal din Siria. Ei au fost acuzați că spionau pentru rebelii kurzi.

CRUZIME Militanții Stat Islamic i-au decapitat pe cei patru fotbaliști după ce liderii religioși ai grupării teroriste au declarat că fotbalul și susținerea acestui sport sunt anti-islamice.
Cei patru fotbaliști – Osama Abu Kuwait, Ihsan Al Shuwaikh (foto), Nehad Al Hussen și Ahmed Ahawakh – jucau pentru una dintre cele mai populare echipe de fotbal din Siria: Al-Shabab.
Daily Mail notează că sportivii au fost executați în fața unor copii, în Raqqa, pentru că ar fi fost spioni ai rebelilor kurzi YPG. Imaginile au fost propagate apoi pe mai multe conturi de Twitter apropiate rețelei.
Identitatea celei de-a cincea persoană decapitată de teroriști nu a fost dezvăluită.
Gruparea teroristă Stat Islamic a interzis activitățile sportive, inslusiv fotbalul, când au ocupat orașul sirian Raqqa, în urmă cu doi ani.
De altfel, teroriștii au ucis în reptate rânduri mai mulți suporteri care urmăreau partidele internaționale de fotbal. Cel mai recent atac a fost în Irak, în seara când avea loc finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Atletico. Atunci au fost uciși 12 suporteri ai formației de pe Bernabeu.
Anul trecut, militanţii ISIS au ucis 13 adolescenţi care urmăreau un meci de fotbal de la Cupa Asiei, între Irak şi Iordania.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA