spot_img
AcasăNews Alert2 x VIDEO - DE PASTI - "Drumul Crucii" a fost refacut...

2 x VIDEO – DE PASTI – „Drumul Crucii” a fost refacut pentru a IX-a oara in Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI


Drumul Crucii 2012 de actualmm

IMAGINI FILMATE DE LA ETAUL 7

Membrii Asociatiei Servus au organizat procesiunea care a prezentat “Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte calcand” parcurs de Iisus Hristos in aceasta dupa amiaza in Baia Mare. Marsul este o reprezentare dramatica a “Drumului Crucii” parcurs de Domnul Iisus Hristos inainte de moartea Lui. Dramatizarea este realizata de un grup de credinciosi din mai multe confesiuni religioase, ca o incercare de a demonstra ca in crestinism nu sunt granite.Personajele istorice: Iisus Hristos, soldatii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria – mama lui Iisus, mironositele si alte personaje, vor purta costume de epoca.

Reprezentatia dramatica a inceput la Biserica de pe bulevardul Traian (Dalia). A continuat pe strazile orasului sub supravegherea politiei rutiere, a jandarmeriei si politiei locale, pana in Parcul „Mara”, unde a avut loc scena Rastignirii.

Intreaga reprezentatie a fost urmarita de sute de baimareni, trecatori sau care au venit special sa vada punerea in scena a „Drumului Crucii”.

La invitatia unor biserici din tara, anul acesta ”Drumul Crucii” se va derula in Faget – 10 aprilie de la ora 12, plecare din Parcul Central, Lugoj – 10 aprilie de la ora 17 – Casa de Cultura, Ramnicu Valcea – 11 apriliePitesti – 12 aprilieBucuresti – 13 aprilie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA