spot_img
AcasăEveniment2 x VIDEO - ACTUALIZARE 3 - Incendiu violent la o hala...

2 x VIDEO – ACTUALIZARE 3 – Incendiu violent la o hala din spatele benzinariei LukOil de pe platforma IMMUM (galerie foto)

DISTRIBUIȚI

IMAGINI INCREDIBILE FILMATE DE UN CITITOR ACTUALMM.RO

INCENDIU HALA

Un incendiu violent s-a o hala de pe platforma IMMUM din Baia Mare. Pompierii au ajuns la locul interventiei cu mai multe autospeciale. Flacarile sunt violente.

ACTUALIZARE 1

Acoperisul unei hale de pe fosta platforma IMMUM a fost cuprinsa de flacari din motive inca necunoscute. Trei echipaje ale ISU Maramures au intervenit pentru stingerea focului. In acest moment acesta este localizat si urmeaza sa fie stins in totalitate.

ACTUALIZARE 2:

Hidrantii situati in imediata apropiere de hala aflata in flacari erau defecti. Cativa muncitori dar si pompierii au incercat sa ii deschida insa in zadar. Lipsa apei a ingreunat misiunea pompierilor.

,,Am intervenit la un incendiu la o hala de productie la o societate din Baia Mare Au fost 4 autospeciale Au fost afectati de foc 300 metri patrati din acoperis, cauzele sunt in curs de stabilire. Intarzierea de aici de la fata locului s-a datorat hidrantilor defecti care nu au functionat si a fost nevoie ca liniile sa fie intinse pana la primii hidranti functionali. Se vor lua masuri in acest sens iar cei vinovati vor fi sanctionati.” a decalart Cornel Babut, purtator de cuvant ISU Maramures.

ACTUALIZARE 3

La ora 11:37,  prin numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu violent la o hală de pe fosta platformă IMMUM din Baia Mare. La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare și grupa operativă (3 ofițeri și 15 sobofițeri).  Au ars circa 250 metri pătrați de acoperiș din lemn acoperit cu ondulin. Intervenția a durat aproximativ o oră, cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric, paguba fiind de aproximativ 20 000 ron.

(imagini video in scurt timp)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA