AcasăActualitateSocialPRECIZARE – Răspuns la o solicitare

PRECIZARE – Răspuns la o solicitare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Din partea unui cititor al ziarului nostru am primit o solicitare în legătură cu un articol publicat recent. Reproducem integral, fără nicio modificare conținutul acesteia:

Către conducerea ActualMM.ro

Subsemnatul DARIDA IOAN, domiciliat in Baia Mare, va depun prezenta reclamatie, prin care doresc sa aduc la cunostinta faptul ca am aflat cu stupoare din ziarul ActualMM.ro, articolul  CU ORICE PREȚ? – Cătălin Cherecheș este împiedicat să participe în campania electorală, deși ”probele” infractorului Șpan cad una după alta, ca as fi imprumutat o anumita suma de bani, alaturi de alte persoane numitului Span Cristian, implicat in scandalul de coruptie cu dl. primar Catalin Chereches.

Doresc sa mi se comunice cine este persoana care a afirmat acest lucru, in ce context, cand anume, despre ce suma de bani este vorba, pentru ca eu am fost sunat la telefon de numeroase persoane sa dau detalii despre sumele de bani si provenienta lor, eu neavand nici o tangenta cu numitul Span Cristian.

A fost colegul meu de serviciu pana in anul 2013. Niciodata nu am fost intr-o relatie de amicitie, ci doar simpli colegi, avand doar relatii de serviciu/colaborare, iar de cand nu mai lucram impreuna nu ne-am intalnit niciodata si nu am nici o informative despre el.

Consider ca mi s-au adus grave prejudicii de imagine prin asocierea numelui meu de numitul Span Cristian. Solicit sa dati o DEZMINTIRE sau sa PUBLICATI SESIZAREA MEA in ziarul dumneavoastra, cu mentiunea ca nu am nici o implicare in aceasta poveste si sunt profund indignat de cele aparute in presa, in caz contrar urmand sa actionez in judecata ziarul si sa solicit daune morale ca urmare a prejudiciului de imagine care mi s-a adus.

Baia Mare, 13 mai 2016

***

Sunt autorul articolului respectiv, motiv pentru care fac precizarea că am reprodus sesizarea cititorului nostru nu de teama amenințării cu acțiunea în judecată și solicitarea daunelor morale. Nu insist asupra amenințării respective din motive lesne de înțeles.

În mod normal nu ar trebui să dau alte explicații după publicarea sesizării, așa cum ne solicită Ioan Darida, înainte de a trece la amenințarea cu instanța.

Îi spun, totuși, că numele Darida Ioan a fost vehiculat în timpul audierilor de la Curtea de Apel Cluj. Nu știu dacă este o coincidență de nume sau cel pomenit este chiar autorul reclamației.

Am publicat sesizarea pentru că sunt de acord că  asocierea numeluui său de cel al infractorului Cristian Șpan, îi aduce sigur grave prejudicii de imagine. Chestiunea e valabilă chiar și în situația în care nu despre acest Darida Ioan este vorba în povestea noastră. (G. Ciascai)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA