Acasăsinucidere maramuresFOSTA PARTENERĂ A LUI GRIGORE LEȘE - Mi se pare straniu să...

FOSTA PARTENERĂ A LUI GRIGORE LEȘE – Mi se pare straniu să fiu numită soția lui!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Faptul că presa mondenă a publicat în ultimele zile articole cu privire la faptul că „Grigore Leșe are o soție sexi în persoana Iuliei Gorneanu” a supărat-o teribil pe aceasta din urmă. Iulia Gorneanu a postat pe rețeaua de socializare Facebook faptul că nu a fost niciodată soția lui Leșe, că într-adevăr au format cândva un cuplu, dar în prezent nu este deloc așa.

Mai mult, despre ipostazele provocatoare în care a pozat, Iulia Gorneanu a menționat faptul că „fotografiile au fost făcute pentru campania de imagine V for Vintage și proiectul The White Shirt al fotografului Ștefan Neagu” și au avut rolul de a „inspira femeile”, ”nicidecum să provoace bărbați”.

Mesajul pe care Iulia Gorneanu l-a transmis tuturor fanilor săi de pe Facebook:

Sunt foarte supărată. De două zile primesc de la prieteni link-uri cu articole din presa mondenă. Evenimentul zilei, Wowbiz, Click, Cancan, ziare locale. „Soția lui Grigore Leșe”, „imagini bombă”, „bombă sexy”, „fabulos!”, „fără smerenie”. Nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, însă este mandatar să fac câteva precizări.

1. Nu sunt soția lui Grigore Leșe. Este adevărat că am mers o bună bucată de drum umăr lângă umăr, este adevărat că am format un cuplu. M-am ocupat de imaginea lui Leșe în tot acest timp, am construit un brand împreună, am spus o poveste frumoasă lumii. În peste 15 ani am împărtășit valori, pasiuni, emoții. Însă relația noastră, de mai multă vreme, era doar profesională. Mi se pare foarte straniu că tocmai anul acesta, când și profesional se ocupă altcineva de el, să fiu numită soția lui.

2. „Soția lui Grigore Leșe nu are legătură cu smerenia”. Trecând peste faptul că nu îi sunt soție, tot nu văd nicio legătură între decolteul meu și smerenia lui Leșe. Și nu înțeleg de ce se reia la infinit o temă, în loc ca mass-media să reacționeze la proiectele lui actuale, dintre care unele sunt internaționale.

3. Fotografiile mele au fost făcute pentru campania de imagine V for Vintage și proiectul The White Shirt al fotografului Ștefan Neagu. Le postez acum iar dacă vi se par imorale/indecente/vulgare vă rog să reacționați. Intenția mea (de un an și ceva, de când am apărut on-line) este să inspir femei, ca ele să aibă curajul să integreze piese țărănești și vintage în ținutele lor, nicidecum să provoc bărbați. Cred că am fost înțeleasă corect, ținând cont că am 11.000 de oameni care mă urmăresc, dintre care 90% sunt femei.

4. Am avut campanii și demersuri identitare importante, expoziții, conferințe, evenimente. Nimic nu a făcut „valuri” în presă. Pe FB comunic aproape zilnic pagini din calendarul străvechi al românilor. Cu toate acestea, singurele lucruri care au atras atenția văd că au fost decolteurile și colierele mele. Trist și descurajant.Vă mulțumesc infinit că îmi sunteți alături.

Respect fiecare vizitator al paginii mele și din acest motiv am simțit nevoia să vă scriu. Acum, înainte de sărbătoarea Caloianului. De mâine comunic exclusiv calendar străvechi, colecții, emisiuni și expoziții de artă”, a scris fosta parteneră de viață a rapsodului Grigore Leșe.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA