AcasăEvenimentSportLIGA NAŢIONALĂ – HCM Baia Mare a câștigat la Slobozia în penultima...

LIGA NAŢIONALĂ – HCM Baia Mare a câștigat la Slobozia în penultima etapă

spot_img

DISTRIBUIȚI

În a 25-a etapă a Ligii Naţionale, HCM Baia Mare s-a impus în deplasare cu 27-23 (11-10). Jocul a fost unul echilibrat, desprinderea vicecampioanelor României intervenind abia în finalul partidei. În repriza întâi, din păcate, Katarina Jezic s-a accidentat, urmând a fi supusă unei investigaţii prin rezonanţă magnetică nucleară pentru stabilirea diagnosticului. A fost ultima deplasare din sezonul 2015-2016 al Ligii Naţionale pentru HCM, echipa antrenată de Aurelian Roşca urmând să dispute ultima partidă din campionat pe propriul teren, în compania CSM Bucureşti în 22 aprilie.

Gazdele au condus în prima repriză chiar şi cu trei goluri (7-4 în minutul 16). În minutul 18, Jezic, care înscrisese de trei ori pentru HCM, se accidentează şi nu mai poate intra în teren.

Băimărencele, care oricum au abordat această confruntare în efectiv redus, recuperează pas cu pas din handicap şi handbalistele din Slobozia mai au un singur gol avantaj (8-7) în minutul 20. Cinci minute mai târziu, vicecampioanele României preiau conducerea: 8-9. Tot de un gol avantaj se bucură băimărencele şi la pauză: 10-11.

Repriza secundă se scurge şi ea sub semnul echilibrului până cu 10 minute înainte de fluierul final, când scorul era 22-22. Urmează trei goluri consecutive pentru HCM, acestea fiind minutele fatale pentru CSM Unirea Slobozia.

De altfel finalul meciului aparţine jucătoarelor antrenate de Aurelian Roşca, dat fiind că – în ultimele 10 minute – HCM-ul primeşte un singur gol şi punctează de cinci ori. Scorul final este 23-27 în favoarea băimărencelor, care au pornit imediat după joc spre casă.

CSM Unirea Slobozia – HCM Baia Mare 23-27 (10-11)
Etapa 25 din Liga Naţională;
Sala sporturilor din Slobozia; circa 150 de spectatori;
Au arbitrat: Mihai Pârvu şi Alin Stamatoiu (Bucureşti);
Observator FRH: Nicolae Popa (Argeş);

Aruncări de la 7m: 4-4 (transformate 3-4, a ratat Enescu);
Minute de eliminare: 4-2;

CSM Unirea Slobozia: Ion, Oancea – portari, Enescu 8 (1 din aruncare de la 7m), Ivan 5, Dăscălete 4 (2), Drăguţ 3, Ostase 2, Toma 1, Marchidanu, Băcăoanu, Simion, Carabulea; antrenor: Victorina Bora;

HCM Baia Mare:  Munteanu (8 intervenţii, inclusiv o aruncare de la 7m), Dumanska (1) – Abbingh 8 (4), Ardean Elisei 7, Do Nascimento 3, Jezic 3, Perianu 2, Tătar 2, Vizitiu 1, Marin 1. Antrenor: Aurelian Roşca. Director tehnic: Ioan Băban.

A mai rămas o singură etapă de disputat din sezonul 2015-2016 al Ligii Naţionale, etapă în cadrul căreia HCM Baia Mare are programat joc pe propriul teren în compania campioanelor de la CSM Bucureşti. 22 aprilie este data confruntării din sala sporturilor „Lascăr Pană”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA