AcasăEvenimentSportHANDBAL - Academia Minaur a dat de pământ cu liderul seriei

HANDBAL – Academia Minaur a dat de pământ cu liderul seriei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cu un atac imparabil și o apărare perfectă, Academia de Handbal Minaur a reușit surpriza sezonului, învingând liderul seriei, CSM Făgăraș, la o diferență de 14 goluri, scor 30-16! La pauză, avantajul echipei noastre a fost de doar trei goluri, scor 13-10.

Începutul de meci a fost echilibrat, după cinci minute de joc s-au marcat doar două goluri (scor 1-1). Cinci minute mai târziu, Academia de Handbal Minaur rupe pentru prima dată balanța și se distanțează la trei goluri, scor 5-2. Diferența maximă din prima repriză s-a consemnat în minutul 21, când scorul era 10-5 în favoarea echipei noastre. Până la pauză, oaspeții au mai redus din diferență, iar la finalul primelor 30 de minute scorul a fost 13-10.

Academia de Handbal Minaur a început excelent repriza secundă, marcând patru goluri consecutive, ducând scorul la 17-10 (min. 36). La mijlocul reprizei, Academia de Handbal Minaur a avut un avantaj de 11 goluri, scor 23-12. Acest avantaj s-a mărit treptat, iar la final Academia de Handbal Minaur s-a impus la o diferență de 14 goluri, scor 30-16.

academiaAcademia de Handbal Minaur: Cristian Niculai, Bogdan Porumb, Andrei Balint – Alexandru Andrei (7 goluri), Călin Căbuț (7), Tudor Botea (6), Robert Erni (3), Robert Nagy (2), Eric Bărbuș (2), Viorel Boșca (2), Bogdan Stoean (1), Tudor Boer, Pavel Sângeorzan, Dedea Adrian, Mihai Cotuna.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va evolua pe terenul echipei ACS Muhlbach Sebeș. În tur, la Baia Mare, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 33-22.

Foto și text: www.academiaminaur.ro. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA