AcasăEvenimentAZI PITIC, MÂINE DITAMAI VOINICUL! - Cum crește traficul pe site-urile din...

AZI PITIC, MÂINE DITAMAI VOINICUL! – Cum crește traficul pe site-urile din Maramureș

DISTRIBUIȚI

Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc…. Și mă tot gândesc! Ăsta este adevărul. Cum se poate face trafic real fără a apela la niște șiretlicuri. Că așa, cu șmecherii, știm cum putem face trafic. Și trafic uriaș. Sau vorba aia: azi pitic, mâine voinic. Așa, peste noapte. Brusc și dintr-o dată.

Departe de mine gândul de a acuza sau a arăta într-o anumită direcție că în Maramureșul nostru ar face cineva ar face așa ceva. Nici vorbă.

Ce mi-a atras atenția însă este creșterea absolut halucinantă a unui site din județul nostru. A crescut într-o singură zi cu aproape 2.000%!!!!! Zic: ceva o fi bubuit și eu habar nu am! Și dau și caut, și dau și caut! Și… NIMIC. Dar chiar nimic! Nimic care să îmi atragă atenția!

Și mă uit iar pe trafic. Și ce să vezi: au aproape 32.000 de cititori unici (ora 23.00) doar din Sighetu Marmației! Mamăăăă! Dar ce zice oare ultimul recensământ din municipiul de pe malul Tisei? 37.640 locuitori (2011)! Pfff drace!!! Or fi intrat locuitorii de peste 80 de ani, ori fi năvălit bebeluși de prin sălile de naștere, s-or fi întors acasă mii de sigheteni plecați la muncă prin străinătățuri!!! Toți pentru a da un click și a contoriza o vizită unică pentru data de 22 februarie 2015! CLAR, așa trebuie să fie!

Dar totuși nu se poate! Așa că mai analizez situația și am ajuns la o concluzie: s-au pus oamenii județului să se voteze folosind proxy-uri pentru a schimba IP-ul de pe care votează. Cel puțin eu așa cred sau bănuiesc. Să greșesc oare?

Sursa: vasiledale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA