Acasăsinucidere maramuresNOROC CHIOR SAU POVEŞTI NEMURITOARE? - O româncă spune că a găsit...

NOROC CHIOR SAU POVEŞTI NEMURITOARE? – O româncă spune că a găsit diamante în pantalonii cumpărați de la second-hand

spot_img

DISTRIBUIȚI

O tânără din Gherla susține că ar fi dat norocul peste ea chiar când se aștepta mai puțin și ar fi găsit o adevărată comoară într-un magazin de haine ”la kil”.

Potrivit Gherla Info, femeia și-ar fi cumpărat zilele trecute o pereche de pantaloni de la un magazin second-hand din centrul oraşului Gherla, județul Cluj. Ajunsă acasă, a vrut să îi spele și, din obișnuință, ar fi verificat buzunarele. În unul dintre ele, femeia ar fi găsit două plicuri pe care scria ”Diamanten”, iar în interior erau câteva pietricele strălucitoare.

Încrezătoare că a a dat norocul peste ea, aceasta a dus comoara la un bijutier, doar ca să descopere că ține în mână 36 de diamante veritabile. Fericită, aceasta a decis să vândă pietrele prețioase pentru a-și putea face cadou o mică vacanţă cu familia în străinătate.

Cum tânăra vrea să își păstreze anonimatul, iar povestea ei sună a film american, nu putem ști cu siguranță dacă lucrurile chiar așa s-au întâmplat. Cert este că, la sfârșitul anului trecut, un alt client al magazinului din Gherla s-a lăudat că ar fi găsit o bancnotă de 10 lire sterline într-o geacă.

sursă ştire libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA