AcasăActualitateSocial14200 ţigarete confiscate de poliţişti. Contrabandistii din pietele baimarene, luati la bani...

14200 ţigarete confiscate de poliţişti. Contrabandistii din pietele baimarene, luati la bani marunti

spot_img

DISTRIBUIȚI

Peste 700 pachete de ţigări au fost confiscate de poliţişti în cadrul unor acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea contrabandei, în special cu produse din tutun. Astfel, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au acţionat ieri,  între orele 10.00-14.00, în pieţele agroalimentare, centrele comerciale şi zonele adiacente acestora pentru protejarea populaţiei împotriva unor acte de comerţ ilicit. Acţiuni similare au fost desfăşurate şi de către poliţiştii de Ordine Publică din Borşa şi Sighetu Marmaţiei.

Au fost verificate persoanele fizice şi juridice care desfăşurau activităţi de comerţ şi au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1999 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite, în valoare de 3500 de lei. Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 450 de pachete cu ţigări netimbrate, în valoare de peste 4000 de lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.J. 185, în localitatea Bocicoiu Mare, poliţiştii au identificat într-o staţie de autobuz o femeie care avea asupra sa o geantă cu 270 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, fără timbru fiscal. Femeia a declarat că a primit suma de 200 de lei de la un bărbat pentru a transporta geanta până în Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au confiscat ţigările şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA