spot_img
AcasăActualitateSocial100 de jandarmii maramureşeni acţionează pentru stingerea incendiului din Borşa

100 de jandarmii maramureşeni acţionează pentru stingerea incendiului din Borşa

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Maramureş acţionează în munţii Maramureşului, în  apropiere de vârful Toroioaga, la circa 1.400 de metri altitudine, pentru lichidarea unui incendiu.

După aproximativ o săptămână de la precedenta acţiune de limitare a  unui incendiu, din nou 100 de jandarmi au fost mobilizaţi pentru a acţiona în vederea stingerii unui incendiu din zona Vârful Toroioaga alături de pompierii maramureşeni, silvicultori dar şi de voluntari.

În data de 19 august, la solicitarea Prefectului judeţului Maramureş Anton Rohian, 25 de jandarmi s-au deplasat în zona oraşului Borşa pentru a acţiona la stingerea focului.

În dimineaţa zilei de 20 august a.c., sub directa coordonare a Inspectorului Şef al I.J.J Maramureş, gn. bg. Irimuş Lucian, 75 de jandarmi s-au deplasat înspre zona Borşa pentru a continua lupta cu focul.

În conformitate cu Legea 550/2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, cap. 3 , art. 19, lit. n,  Jandarmeria Română participă la limitarea şi înlăturarea consecinţelor dezastrelor naturale, tehnologice, de mediu sau complexe.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA