AcasăActualitate„10 PENTRU SIGURANȚĂ” - Jandarmii maramureșeni le explică elevilor și părinților riscurile...

„10 PENTRU SIGURANȚĂ” – Jandarmii maramureșeni le explică elevilor și părinților riscurile infracționalității la școală

DISTRIBUIȚI

„10 PENTRU SIGURANȚĂ”  Jandarmii maramureşeni, dedicați  în desfășurarea campaniei „10 pentru Siguranță!”, campanie de informare și prevenire în unitățile de învățământ și zonele adiacente

Campania se va desfășura în sistem integrat alături de Instituția Prefectului  Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș,  începând cu data de 07.09.2019, pe parcursul a 10 zile. Astfel, jandarmii, alături de celelalte structuri specializate, vor fi prezenți, mâine, 07.09.2019, la centrul comercial Vivo din municipiul Baia Mare, dar și duminică, 08.09.2019, la festivalul tradițional -Târgul Cepelor din Asuaju de Sus.

Scopul acestei campanii este acela de a crește gradul de informare a elevilor, părinților și profesorilor în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învățământ.

De asemenea, luni, 09.09.2019, cu ocazia începerii noului an școlar, jandarmii vor fi prezenți la festivitățile de deschidere în 8 unități școlare, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA