spot_img
AcasăEveniment1 OCTOMBRIE, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice | "Sacrificiul lor reprezintă șansa...

1 OCTOMBRIE, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice | „Sacrificiul lor reprezintă șansa noastră de mai bine, iar speranța care i-a ghidat în viață este garanția reușitei noastre” – Gabriel Zetea, deputat PSD de Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 1 Octombrie, marcăm o zi dedicată persoanelor vârstnice, părinților și bunicilor noștri, care poartă pe umeri greutatea timpului și a unei vieți dedicate nouă, celor care le ducem mai departe amintirea. Ne amintim astăzi de toți cei care au muncit pentru noi și pentru a ne lăsa moștenire principii și valori solide, pe care să ne clădim viitorul. Sacrificiul lor reprezintă șansa noastră de mai bine, iar speranța care i-a ghidat în viață este garanția reușitei noastre.
Vă invit să ne plecăm capul cu respect în fața seniorilor noștri și să ne luăm angajamentul că nu vom lăsa să treacă nicio zi fără să le închinăm un gând bun și să le mulțumim pentru moștenirea lăsată. Înaintarea în vârstă nu trebuie să fie sinonimă cu trecerea în anonimat, astfel că vă îndemn să îmi urmați exemplul și să le treceți pragul părinților și bunicilor voștri ori de câte ori aveți ocazia. Cuvintele sunt insuficiente pentru a cuprinde aprecierea noastră, însă prin fapte sperăm să vă putem răsplăti măcar o parte din iubirea și dedicarea cu care ne-ați format.
La mulți și frumoși ani!
Gabriel Zetea,
Deputat PSD de Maramureș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA