AcasăEveniment1 DECEMBRIE BAIA MARE - Concert extraordinar de Ziua Națională a României,...

1 DECEMBRIE BAIA MARE – Concert extraordinar de Ziua Națională a României, în Piața Revoluției. Vezi programul

DISTRIBUIȚI

Municipiul Baia Mare, Consiliul Județean Maramureș și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” organizează Concertul Extraordinar de Ziua Națională a României, dedicat fiecărui suflet de român. Evenimentul se va desfășura pe scena amplasată în Piața Revoluției din Baia Mare, în data de 1 decembrie, de la ora 14.

Vă invităm să participați la acest eveniment, alături de publicul călduros al orașului nostru! Mai multe detalii puteți afla de pe pagina oficială de Facebook a Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”.

Accesul va fi permis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV2, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV2, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și siguranță împotriva răspândirii virusului SARS-COV2 (purtarea măștii de protecție și distanțare fizică), iar pentru copiii sub 12 ani, accesul va fi posibil cu respectarea măsurilor de protecție și de siguranță.

Concert Extraordinar de Ziua Naționala a României – 1 Decembrie, ora 14.00

Organizator: Ansamblul Folcloiric Național „Transilvania”,

Finantatori: Municipiul Baia Mare și Consilul Județean Maramureș;

Locație: Bulevardul Unirii (lângă Catedrala Episcopală);

Invitati: Reprezentantii ai Provinciilor istorice:

 

Oltenia – Ionuț alaturi de Doinița Dolănescu și Marius Zorilă, Moldova – Viorica Macovei, Călin Brăteanu și Taraful Obcina , Transilvania – Lavinia Goste, Adriana Irimieș, Petrica Mureșan, Georgiana Marina, Diana Cârlig și Dumitru Dobrican;

Maramuresul Voievodal: Florentina și Petre Giurgi, Alexandru Pop, Ionuț Bledea și Voichita Nemeș;

Corul Barbatesc din Finteușu Mare- corul nascut odata cu Unirea;

Grup Vocal Moștenitorii Maramureșului: Andreea Ghițiu, Natalia Cozma, Silvia Timiș, Florin Gherman, Bianca Latis, Ionut Teudan, Denis Cupșe, Gabriela Ardusatan, Andreea Cozneac, Monica Sandor, Livia Neag, Ghița Breban, Sonia Rațiu, Ionuț Uivaroș, și Mariana Cușner.

Scoala Populara de Arta „Liviul Borlan”

Spectacolul va fi organizat, cu participatea extraordinară a orchestrei și a corpului de balet al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” și a Fanfarei Municipală Baia Mare; Prezentatori Marilena Florescu și Andrei Ansary

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA