AcasăActualitate112TRAGEDIE - O româncă s-a înecat într-un lac din Italia

TRAGEDIE – O româncă s-a înecat într-un lac din Italia

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE O tânără turistă româncă a murit în lacul Iseo, în apropiere de celebra instalaţie Floating Piers a artistului american de origine bulgară Christo (Christo Vladimirov Yavachev), unde se afla împreună cu un grup de amici.
TRAGEDIE Tragedia s-a consumat pe malul lacului, la Marone, unde tânăra de 27 de ani, rezidentă în provincia Padova, a căzut în apă duminică 26 iunie, în apropiere de Restaurantul Galleria, la mică distanţă de centrul localităţii, fiind apoi internată în stare foarte gravă.

Totul s-a întâmplat în prima parte a după-amiezii. Potrivit martorilor oculari citaţi de Brescia Today, turista s-a clătinat în timp ce se plimba prin zona micului port, ajungând apoi în apă, probabil din cauza unei stări de rău. Un incident asupra căruia se fac anchete.

Nu a durat mult până la sosirea scafandrilor, deja aflaţi în zonă (la Sulzano) pentru a garanta siguranţa numeroşilor vizitatori de la Floating Piers. Cu toate acestea, numai după 45 de minute s-a reuşit aducerea fetei la suprafaţă şi resuscitarea ei.

Internarea în spital, la Secţia de Reanimare, a durat doar 24 de ore. A doua zi dimineaţa tânăra a murit.

sursă știre

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA