AcasăActualitate112TRAGEDIE - Cadavrul unui fost director de colegiu găsit în Someș

TRAGEDIE – Cadavrul unui fost director de colegiu găsit în Someș

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE Cadavrul unui bărbat a fost găsit, miercuri dimineaţă, în râul Someş.

TRAGEDIE Este vorba despre cadavrul unui fost director și profesor de istorie al unui liceu de prestigiu din Cluj. Acesta a fost dat dispărut acum două săptămâni.

”În această dimineață, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe râul Someş, pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost observat cadavrul unui bărbat. Politiştii s-au deplasat şi au efectuat cercetarea la faţa locului. Trupul bărbatului a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În urma cercetărilor, a fost stabilită identitatea bărbatului în persoana numitului Cerghi Tiberiu, dat dispărut la data de 30 august. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Profesorul Tiberiu Cerghi a predat istoria mai mult de 25 de ani la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca. Bărbatul era diagnosticat cu Alzheimer şi locuia împreună cu nepoata sa în cartierul clujean Mărăşti, acesta fiind şi ultimul loc în care a fost văzut.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA