AcasăEvenimentȚigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord. Tigari in masina, dar...

Țigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord. Tigari in masina, dar si intr-o groapa la Poienile de Sub Munte (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat peste 4.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 42.300 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere. În data de 17 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 12.00, lucrătorii din cadrul sectorului au interceptat şi oprit pentru control, pe raza localităţii Tisa, jud. Maramureș, un autoturism, marca Volkswagen, condus de un cetăţean român Ilie R., de 41 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. La controlul efectuat asupra mașinii, poliţiştii de frontieră au observat în locașuri special amenajate mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care mașina și persoana în cauză au fost conduse la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control amănunțit.
Cu această ocazie, au fost descoperite în locașuri special amenajate în caroseria autoturismului, sub bancheta din spate, sub mochetă și lângă schimbătorul de viteze, cantitatea de 825 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, pentru care conducătorul auto nu deținea niciun document de proveniență. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Totodată, țigările, în valoare de peste 7.300 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
POIENILE DE SUB MUNTE
Tot ieri, și lucrătorii din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte au descoperit în apropierea frontierei de stat  mai multe colete cu țigări care erau ascunse într-o groapă și astupate cu crengi. Polițiștii de frontieră au luat măsuri specifice de supraveghere a zonei în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională, iar coletele au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 3.960 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 35.000 lei. În continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, iar întreaga cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA