AcasăLIFESECRETELE ASTROLOGILOR – Vezi despre ce evită astrologii să vorbească

SECRETELE ASTROLOGILOR – Vezi despre ce evită astrologii să vorbească

spot_img

DISTRIBUIȚI

SECRETELE ASTROLOGILOR  Ţi s-a părut, uneori, că horoscopul e cam vag? Cu mulţi de ”poate” şi tot atâţia ”dacă”? Sau că astrograma personală făcută de un specialist e atât de ambiguă în anumite puncte, că nu prea ştii ce concluzie să tragi?

Dincolo de ideea că nimic nu e bătut în cuie şi că ne putem influenţa destinul, în bine sau în rău, prin deciziile luate, astrologii sunt obligaţi de un cod deontologic al breslei să nu divulge anumite detalii, care ne-ar putea bulversa şi ar interfera cu liberul arbitru. Desigur, vorbim aici despre specialiştii adevăraţi, nu despre amatorii dornici să ajungă celebri prin orice mijloace. „Astrologii adevăraţi sunt puţini, există voci care spun că numai 2% dintre ei au acces la informaţii şi, de obicei, aceştia sunt şi cei care ştiu când să vorbească şi când să tacă”, explică Elena Bunescu pentru Libertatea.

MOARTEA este un lucru despre care astrologii nu scot o vorbă. Îţi vor spune că momentul morţii este stabilit de Divinitate şi depăşeşte predispoziţiile astrologice. Singurul lucru pe care-l poţi afla de la ei este că există, conform scrierilor ezoterice, o moarte evitabilă – iar unii dintre noi primesc avertismente sub diverse forme, vise premonitorii, intuiţii, informaţii clare – şi una inevitabilă, când existenţa fizică se încheie fără să se mai poată interveni în vreun fel.

EVENIMENTELE GRAVE sunt şi ele ocolite, în sensul că şi dacă le văd când îţi fac astrograma, specialiştii vor evita să-ţi vorbească despre ele sau, dacă o vor face, va fi atât de voalat, că… s-ar putea să nu te prinzi despre ce e vorba. De ce? „Evenimentele grave sunt posibilităţi, nu certitudini, şi ar fi o încălcare a liberului arbitru să i se spună cuiva că se va confrunta cu aşa ceva. Astfel de afirmaţii pot descuraja un om şi îl pot face să renunţe la căutarea unei soluţii”, ne-a explicat Elena Bunescu. Ce pot face astrologii când văd astfel de evenimente în astrogramă este să-ţi atragă atenţia că există riscuri. Ca atunci când îţi spun: „Ar fi bine să pleci în vacanţă în iulie, nu în iunie, când există riscul de accidentări. Şi alege un sejur la munte, nu la mare”. Din asta, tu trebuie să înţelegi că există un risc ridicat să suferi un accident în timp ce înoţi în mare, în luna iunie.

Citește mai multe, aici.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA