AcasăAlteleEconomicINVESTIŢIE - Jack Nicholson ar investi într-un complex hotelier din Olimp

INVESTIŢIE – Jack Nicholson ar investi într-un complex hotelier din Olimp

spot_img

DISTRIBUIȚI

INVESTIŢIE Hotelurile-simbol ale staţiunii Olimp ar putea fi cumpărate de un fond de investiţii la care este acţionar şi marele actor american Jack Nicholson, susţin jurnaliştii de la wall-street.ro.

INVESTIŢIE Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere este închis de câţiva ani şi a ajuns o ruină. Noii investitori vor însă să-i redea strălucirea de altă dată şi au în plan un resort de cinci stele cu cinci piscine şi restaurante de lux.

 

Jack Nicholson este acţionar într-un fond de investiţii care ar putea cumpăra compexul din Olimp, spun jurnaliştii economici.

Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere din Olimp este acum una din epavele de pe litoralul românesc.

Înainte de Revoluţie, cele trei hoteluri erau un fel de oraş interzis pentru turistul de rând. Acolo aveau acces doar străinii şi nomenclaturiştii. Tot aici s-au turnat în urmă cu aproape patru decenii mai multe scene din filmul Nea Mărin Miliardar.

Complexul are peste 700 de camere și este întins pe o suprafață de şase hectare. Jurnaliştii de la wall-street.ro spun că întreg complexul şi-ar putea redobândi strălucirea dacă va fi preluat de grupul de investitori români şi străini. Proiectul prevede un resort cu cinci piscine, terase si restaurante. Hotelurile ar putea avea cinci stele, de la două, câte au acum.

Aurelian Marin, agent de turism: „Este un semnal puternic atât pentru investitori, cât și pentru turiștii litoralului românesc că lucrurile vor fi în schimbare masivă în sudul litoralului.”

Filip Dumitru, consilier local Primăria Mangalia: „Sprijinim din administrație orice fel de proiect de modernizare. Pe volum de investiție, scutiri la plată până în limita lui 400 de mii de euro și în limita a 5 ani.”

Preţul celor trei hoteluri s-ar ridica la 15 milioane de euro. Actualul proprietar, care a plătit pentru ele 30 de milioane, în 2008, nu a putut fi contactat pentru a comenta o posibilă tranzacţie.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA