AcasăActualitateSocialECONOMIE - Cum să economisești bani în fiecare luna, în mod eficient

ECONOMIE – Cum să economisești bani în fiecare luna, în mod eficient

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cum să economisești bani sau cum să faci bani? Dacă te frămânți în fiecare zi cu astfel de întrebări la care nu reușești să găsești un răspuns, ar fi bine să citești rândurile de mai jos.

Ei bine, pentru nimeni situația nu este prea roz! Economia stagnează, șomajul crește, piața de acțiuni merge în jos, iar piața imobiliară este mult mai în jos față de ceea ce se întâmpla acum 6 ani. Așa că răspunsul la întrebarea Cum să faci bani? e cu atât mai greu de obținut.

Mai ales că oamenii au pierdut deja încrederea în puterea de reușită din cauza că recesiunea economică nu a dispărut încă. Astfel, Cum să faci bani? poate să pară o întrebare la care nu se găsește răspuns, cel puțin în această perioadă. Dar când vorbim despre bani, că în orice alt domeniu, cea mai bună metodă este planul riguros.

În primul rând, pentru a evita falimentul personal, un fel de dezastru financiar, este important să ții în frâu economiile tale. Dacă faci acest lucru îți vei dezvolta unele obiceiuri financiare sănătoase.

Iată câteva din acele obiceiuri financiare care te vor putea ajută să-ți răspunzi la întrebarea Cum să faci bani?.

1.Primul pas este să-ți stabilești unui buget lunar.

2. Dacă reușești să-ți planifici cheltuielile, atunci vei reuși să iei și decizii mai bune legate de finanțele tale. Nu trebuie să te apuci să detaliezi fiecare buget, doar dacă ești contabil sau îți plac cifrele.

Iată mai jos câteva sfaturi care te pot ajută:

Un mijloc prin care poți să faci bani este să investești 20% din câștig și nu te atingi de acești bani, iar restul de 80% să-i folosești pentru traiul zilnic.

O altă soluție ar fi să aloci 20% pentru economii, 50% pentru nevoi și restul de 30% pentru mofturi

Păstrează 20% pentru zile negre (jumătate pentru pensie facultativă jumătate pentru un cont de economii), 60% pentru nevoi personale, 10% pentru cheltuieli neașteptate și 10 pentru distracții.

Bugetul defalcat îl poți scrie într-un foaie excel pentru a-ți fi mai ușor să-l gestionezi

Dailybreak.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA