AcasăLIFECURAJ - Cea mai frumoasă primăriţă din ţară îşi ceartă concetăţenii

CURAJ – Cea mai frumoasă primăriţă din ţară îşi ceartă concetăţenii

spot_img

DISTRIBUIȚI

CURAJ. Irina Onescu a ajuns în atenţia opiniei publice după ce s-a decis să candideze la fotoliul de primar al comunei Petriş din judeţul Arad. Irina Onescu şi-a făcut o carieră în mass-media ca prezentator la unul dintre cele mai întrăgite posturi de muzică.

Printr-o campanie activă, tânăra a ajuns să câştige fotoliul de primar şi din primele zile s-a apucat de treabă. Aşa cum relatează pe pagina sa de socializare, Irina Onescu a început cu activităţile de curăţare a domeniului public. Doar că, după ce buruienile au fost îndepărtate, primarul a văzut că sătenii au folosit marginile drumurilor ca loc pentru aruncarea gunoaielor. Lucrul acest a înfuriat-o atât de tare pe noua primăriţă încăt aceasta le-a dat o lecţie de civism propriilor cetăţeni, pe reţeaua de socializare.

„Probabil aţi sesizat că ieri şi astăzi am încercat, pe cât se poate, să curăţăm buruienile, rugii şi iarba, crescute excesiv pe marginea drumului (intersecţie DN7-Petriş-Corbeşti-Roşia Nouă). De ce nu s-a făcut acest lucru până acum? Iată o întrebare cu două răspunsuri, în egală măsură valabile. Probabil v-aţi aştepta să arunc din start vina în ograda administraţiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administraţiei cade pe locul 2. Pentru că înainte de toate cred că este vina noastră, a celor care locuim aici şi care nu ne obosim să tundem cei câtiva metri pătraţi de iarbă din faţa casei, ori să igienizăm, să toaletăm şi să întreţinem câtuşi de puţin această comună. Nu aveţi nicio scuză, mulţi dintre voi, pentru faptul că vă lăsaţi îngropaţi în bălării şi mizerie, chiar la voi acasă. Ori că aşteptaţi să vină altcineva să vă facă curăţenie în ogradă,” a scris primarul pe pagina sa de socializare.

Irina Onescu a încercat, într-un mod inedit, să atragă atenţia asupra gunoaielor care ajung să sufoce spaţiul verde. Le-a lăsat acolo, ca să fie „admirate” de cetăţeni.

 

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA