AcasăActualitate112ALERTĂ ÎN ORADEA – Un deținut a evadat din penitenciar

ALERTĂ ÎN ORADEA – Un deținut a evadat din penitenciar

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ÎN ORADEA  Un deţinut de la Penitenciarul Oradea, condamnat pentru furt, a părăsit un punct de lucru exterior din Oradea şi este căutat de personalul unităţii, a anunţat vineri conducerea Penitenciarului.

Potrivit comunicatului instituţiei, deţinutul Balla Miklos, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la un an şi două luni închisoare pentru furt calificat, fără antecedente penale, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea.

SUA – Român condamnat pentru furt de identitate

Constatarea a avut loc vineri, 23 septembrie, la ora 6.30. Deţinutul era clasificat în regim deschis şi desfăşura activităţi lucrative fără supraveghere.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Bihor şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

COLUMBIA MICĂ – Teren cultivat cu canabis descoperit de polițiști la Unguraș (VIDEO)

Penitenciarul precizează că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA