AcasăMARAMURESUL ISTORICAfla aici cum poti afla dacă telefonul îți este ascultat de serviciile...

Afla aici cum poti afla dacă telefonul îți este ascultat de serviciile secrete

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dan Diaconescu, patronul OTV, a dezvăluit miercuri seară la emisiunea ”Răi da buni”, de la Antena 2, metoda simplă prin care poti afla dacă telefonul pe care îl deții îți este ascultat.

Dan Diaconescu a dezvăluit în direct în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, un număr de telefon din trei cifre unde oricine poate afla dacă ai telefonul ascultat.

Procesul prin care poti depista foarte simplu dacă telefonul îți este ascultat este următorul: suni la 544 și la formarea acestui număr, în telefon se aude un robot telefonic, care spune că „acest număr nu există”, „numărul nu este în serviciu”, „număr incorect” sau „abonatul nu poate fi contactat” înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat.

Dacă după ce ai format numărul 544 se aude un sunet ciudat, de bruiaj, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot ca şi cum s-ar efectua legătura cu o centrală și ar suna ocupat, atunci aveţi telefonul ascultat.

Mihai Morar şi Adriana Bahmuţeanu au încercat experimentul recomandat de Dan Diaconescu şi au aflat că au telefoanele ascultate. Încercați și voi acest experiment și spuneți-ne ce ați aflat. Vă ascultă cineva și pe voi?

ExclusivNews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA