Acasăsinucidere maramuresACCIDENT - Un elicopter militar s-a prăbuşit în Turcia

ACCIDENT – Un elicopter militar s-a prăbuşit în Turcia

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT Un elicopter militar turc s-a prăbuşit marţi în provincia Giresun, pe litoralul turc al Mării Negre, informează presa de la Ankara.

ACCIDENT Conform CNN Turk, cel puţin şase persoane au murit după prăbuşirea elicopterului de tip Sikorsky S-70. La bordul elicopterului erau opt militari, patru soţii ale acestora şi trei copii.

Elicopterul s-a prăbuşit marţi după-amiază în zona montană Tohumluk, în districtul Alucra/Giresun, pe litoralul turc al Mării Negre. Ofiţerii turci şi rudele acestora se deplasau într-o staţiune, unde urmau să celebreze Festivalul musulman Eid al-Fitr.

Altfel, Turcia este din nou sub semnul terorii, după un an în care s-a confruntat cu un val de atacuri și atentate sinucigașe revendicate de Statul Islamic sau de mișcări afiliate PKK. Cel mai recent atac terorist a avut loc în Istanbul, chiar la aeroportul internațional Ataturk, și s-a soldat cu cel puțin 41 de morți și peste 230 de răniți.

Doi bărbați s-au detonat în interiorul terminalului de plecări, iar la scurt timp un al treilea atacator a deschis focul în parcarea din fața terminalului. Când forțele de ordine au încercat să îl anihileze, acesta s-a aruncat în aer.

sursă stire

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA