AcasăEvenimentATENTIE! Soferii circula pe interzis pe strada Progresului din Baia Mare. Imagini...

ATENTIE! Soferii circula pe interzis pe strada Progresului din Baia Mare. Imagini incredibile surprinse de o camera video amplasata pe o masina (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Modificarea esentiala de circulatie pe strada Progresului din Baia Mare a dat pur si simplu peste cap soferii. Un cititor al site-ului ActualMM.ro ne-a trimis pe adresa redactiei o filmare realizata cu o camera amplasata pe bordul autovehicului. In nici o suta de metri patru soferi conducea… pe interzis. Niciunul din cei patru nu au vazut indicatoarele rutiere amplasate in zona si care arata clar faptul ca pe strada Progresului se circula pe sens unic. Si anume: dinspre Vasile Alecsandri spre strada Scolii.

Imaginile sunt elocvente si nu au nevoie de niciun comentariu. Ne intrebam doar atat: unde sunt echipajele de politie. Cel putin pana se obisnuiesc soferii sa se mai uite si dupa indicatoare.

Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: contact@2.actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA