spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICSex în școală! Si ce daca? Ministerul Educatiei nu e de acord...

Sex în școală! Si ce daca? Ministerul Educatiei nu e de acord ca profu’ de sex sa ramana la catedra de sport (VIDEO 18+)

DISTRIBUIȚI

Ministerul Educației Naționale dezaprobă decizia Consiliului de Administraţie al Colegiului Tehnic, ”Traian Vuia” din Satu Mare, care a hotărât să-l mențină la catedră pe Ioan Sabău, deși profesorul s-a filmat în timp ce făcea sex în școală.

Ioan Sabău profesorul de sport de la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” din Satu mare va putea să le predea în continuare elevilor, așa a decis luni Consiliul de Administrație al unității de învățământ. Și asta în ciuda faptului că acesta s-a făcut de râs după ce filmulețele în care apărea făcând sex într-o cameră a sălii de sport au apărut pe internet.

Însă Ministerul Educației nu este de acord cu Decizia Consiliului de Administrație al Colegiului.„Ministerul Educației își exprimă dezacordul față de sancţiunea aprobată de Consiliul de Administrație (CA) al Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare  în cazul profesorului de educaţie fizică şi sport care s-a filmat într-o postură indecentă, în incinta unității de învățământ. Consiliul de Administraţie al acestei unităţi de învăţământ a hotărât doar ca profesorul să nu poată ocupa, timp de trei ani, funcții de conducere în învățământ și să nu poată participa, timp de doi ani, la examenele de promovare în grad didactic”, se arată în comunicatul oficial al Minsiterului Educației, remis exclusivNEWS.ro.

AVERTISMENT: Fotografiile si imaginile video sunt interzise minorilor sub 18 ani!


Ministerul Educației Naționale consideră că asemenea comportamente exhibate cu nonşalanţă în mediul școlar sunt intolerabile, iar sancțiunile trebuie să fie pe măsura abaterilor de la moralitate, regulamente și reglementări legale. În acest sens, Legea Educației nr. 1/2011 permite aplicarea mai multor tipuri de sancțiuni, până la desfacerea contractului de muncă.

VEZI AICI IMAGINILE VIDEO CU PARTIDELE DE SEX ALE PROFESORULUI DE SPORT

VEZI AICI CUM A IZBUCNIT SCANDALUL

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA