AcasăLIFEREȚETA PERFECTĂ – Cum să faci cea mai bună supă de găluște

REȚETA PERFECTĂ – Cum să faci cea mai bună supă de găluște

spot_img

DISTRIBUIȚI

REȚETA PERFECTĂ  Supa cu găluște a mamei întotdeauna mi-a plăcut. Avea gust delicios și găluște tare, tare pufoase. Când am învățat și eu să gătesc, mi-a arătat secretul acestor găluște.

INGREDIENTE
500 g tacâmuri de pasăre

o rădăcină păstârnac
o rădăcină mică țelină
un morcov
o ceapă
o foaie dafin
o legătură pătrunjel
sare și piper după gust

Pentru găluște:
2 ouă
7 linguri griș
o lingură ulei
sare

MOD DE PREPARARE
1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma în oală. Se adună spuma și se adaugă legumele curățate și tocate bucăți mari, dafinul și codițele de pătrunjel. Se asezonează cu sare și piper și se fierbe până când legumele și carnea sunt pătrunse.
2. În acest timp, se freacă ouale cu ulei și cu sare, apoi se adaugă grișul în ploaie, până ajunge la consistența unei smântâni groase. Cu o lingură încălzită în supă, se ia din compoziție și
se adaugă găluștele în supă.
3. Se acoperă oala și se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se oprește focul. Înainte de servire, se toacă pătrunjel proaspăt.

 

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA