Un proiect pornit de la ideea de a sprijini dezvoltarea antreprenoriatului rural a fost dus la bun sfârşit. Peste 2 000 de persoane ocupate in agricultura de subzistenţă sau aflate in căutatea unui loc de muncă au accesat gratuit serviciile proiectului, cu toate că, iniţial, organizatorii s-au gândit la o cifră mult mai mică.
Proiectul a urmărit sprijinirea dezvoltării sustenabile a antreprenoriatului rural, prin crearea unui mecanism de bune practici , coerent şi unitar. S-a realizat analiza stării actuale, a necesităţilor şi a potenţialului de dezvoltare a afacerilor in mediul rural, la nivelul a 11 comune din 8 judeţe, printre care şi Maramureşul, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.
Numărul celor interesaţi a depăşit insă cu mult aşteptările : peste 2 000 de persoane ocupate in agricultura de subzistenţă sau aflate in căutarea unui loc de muncă, persoane inactive , manageri şi angajaţi din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Maramureş şi Teleorman, au accesat gratuit serviciile proiectului.