spot_img
AcasăEvenimentPE URMELE LUI DECEBAL - "Dacul liber" din Cavnic s-a spânzurat aseară

PE URMELE LUI DECEBAL – “Dacul liber” din Cavnic s-a spânzurat aseară

DISTRIBUIȚI

Gest șocant al unui celebru personaj local din orașul Cavnic. Acesta și-a luat viața aseară. Avea doar 27 de ani, dar a preferat să renunțe la viață agățându-se de un ștreang care i-a curmat zilele. 

Iulian a fost găsit fără suflare, iar eforturile medicilor de a-l readuce la viața au fost zadarnice. Nimeni nu își poate explica gestul tânărului Cavnic, un om care își trăia viața din plin, bucurându-se de fiecare clipă.

Acesta încânta turiștii veniți la pârtiile de schi din Cavnic, oferindu-le drumeții cu sania trasă de cai în zonele superbe din vecinătatea orașului.

“Miercuri seară, la ora 23.56, poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi de faptul că o persoană din localitate a fost găsită decedată în anexa locuinţei sale. Poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 ani. La examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul” a declarat pentru ActualMM.ro, Florina Meteș purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. Apelul a fost făcut de o femeie, originară din București, cel mai probabil turistă.

Dacul liber și-a pus capăt zilelor, așa cum a procedat Decebal, mărețul rege al Daciei, care s-a sinucis ca să nu cadă în mâinile romanilor cotropitori. Sinuciderea este atestată de stela funerară de la Filippi a lui Tiberius Claudius Maximus, ofițerul care a adus împăratului Traian capul și mâna dreaptă a lui Decebal, la Ranisstorum.

Vremurile s-au schimbat, moartea dacului liber din Cavnic este atestată și consemnată pe pagina de socializare, acolo unde mesajele de condoleanțe curg fără încetare de la aflarea cumplitei vești.

Pe Facebook, azi-noapte, Iulian scrisese ”Vreau sa plec… Sa ma ingropati in gradina …..”

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA