AcasăActualitatePoliticNE REPREZINTĂ... - Limbaj suburban folosit de consilierul local Cristian Niculescu Țâgârlaș...

NE REPREZINTĂ… – Limbaj suburban folosit de consilierul local Cristian Niculescu Țâgârlaș și jurnalistul Adi Rusu

DISTRIBUIȚI

NE REPREZINTĂ  O postare a deputatului PSD Călin Matei a dus la o dispută “fără perdea” și injurii între consilierul local PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș și jurnalistul Adi Rusu. Dacă în cazul ziaristului nu ne mai miră limbajul, acesta fiind deja foarte bine cunoscut pentru ieșirile sale isterice și lipsite de bun simț, în cazul avocatului care ne reprezintă în Consiliul Local Baia Mare și care pozează într-un gentleman… a fost un adevărat șoc să urmărim reacțiile furibunde.

Cristian Niculescu Țâgârlaș a început să îl atace pe jurnalistul Adi Rusu și să îi adreseze injurii după ce acesta din urmă l-a provocat.

Fără să se mai controleze, liberalul a uitat că reprezintă o comunitate în Consiliul Local Baia Mare și a aruncat cu noroi atât în funcția pe care o are cât și în partidul pe care îl reprezintă. Poate avocatul a confundat libertatea de exprimare cu libertatea care încă îi este oferită de partid. Mai grav este că liberalul a candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare la alegerile locale din 5 iunie. Cu un asemenea limbaj care aduce prejudicii și colegiilor săi de partid este de înțeles de ce a obținut nici 10% din voturile celor care au ajuns la urne.

Nici atitudinea jurnalistului băimărean nu este una la care trebuie să închidem ochii, însă, „libertatea de exprimare” al lui Cristian Niculescu Țâgârlaș a depășit orice limită. Și pentru a vă convinge de asta vă atașăm capturi cu dialogul dintre cei doi.

ActualMM.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA