AcasăActualitate112ÎN BAIA SPRIE, OCNA ŞUGATAG, SEINI ŞI SĂLIŞTEA DE SUS - Acţiuni...

ÎN BAIA SPRIE, OCNA ŞUGATAG, SEINI ŞI SĂLIŞTEA DE SUS – Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier

DISTRIBUIȚI

Pentru că siguranţa cetăţeanului este prioritate a poliţiştilor maramureşeni, aceştia au acţionat în ultimele 24 de ore pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta siguranţa participanţilor la traficul rutier.

În Baia Sprie, poliţiştii rutieri au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român pentru a verifica starea tehnică a autoturismelor care se deplasează pe raza oraşului.

Au fost oprite 39 de autoturisme. În urma verificărilor efectuate s-au constatat nereguli pentru care au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale.

Cei care au pornit la drum cu autoturisme ce aveau defecţiuni tehnice vor plăti amenzi în valoare de 3.200 de lei.

În trei cazuri poliţiştii au luat măsura complementară a retragerii certificatelor de înmatriculare. Un şofer a rămas fără permisul de conducere. A fost depistat în timp ce efectua o depăşire neregulamentară.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au acţionat în zona târgului organizat ieri în localitate.

Scopul poliţiştilor a fost combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi prevenirea actelor comerciale ilicite.

Au fost verificate 27 de persoane care desfăşurau activităţi comerciale şi 19 autovehicule aflate în traficul rutier.

Au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate este de 15.230 de lei.

Pentru abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

La Seini, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au acţionat împreună pentru supravegherea traficului rutier şi menţinerea unui climat de siguranţă pe drumurile publice.

Au fost verificate peste 30 de autovehicule iar pentru abaterile constatate s-au aplicat sancţiuni în valoare de 5 500 de lei. A fost reţinut un permis de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

La Săliştea de Sus, un tânăr de 20 de ani s-a ales cu dosar penal. El a fost depistat conducând un moped fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA