FIŢE DE CLUB Într-un filmuleţ postat pe Facebook de deja celebrul Codin Maticiuc, mai mulţi angajaţi ai unui club se chinuie să aşeze zeci de şampanii într-un sarcofag, pe care îl duc apoi la masă înconjurat de artificii.
Iar nota de plată nu are cum să lase pe nimeni. rece. Aproape 20 de mii de euro a costat totul.
În imagini, se vedem cum cei patru angajaţi duc o luptă grea cu sicriul încărcat, scrie Observator.
Nu suntem la o înmormântare, ci într-un club de fiţe din Capitală, unde frapiera a fost demult înlocuită.
„Mă aflam întâmplător în spate, în bucătărie, şi am văzut cum se pregăteşte unul dintre sicrie. Mie mi s-a părut mai interesant să filmez pregătirea lui, să vezi câţi oameni se ocupă, pentru organizare.
E vorba de sincronizare, cu dj-ul, se pune o anumită melodie, totul e pe stres, pe timp”, a povestit Codin Maticiuc.
Un sicriu cu zeci de sticle de şampanie a fost dus lângă masa lui Codin. Momentul a întors toate privirile în club.
„Clienţii erau sigur străini, pentru că i-am zărit şi şampania le-a fost adusă pe imnul Franţei, bănuiesc că veneau acolo sau măcar au văzut Parisul”, a adăugat acesta.
Moda şampaniilor şi servirilor extravagante a înflorit sezonul acesta. Până să ajungem la siciriu a fost roaba.