Daca esti proprietarul unei cofetarii la inceput de drum, atunci urmeaza sa expui produsele tale in vitrina locatiei tale. Atunci cand comercializezi produse de cofetarie, principalul aspect este gustul intens. Cu toate acestea, trasatura definitorie a unui tort se reflecta in aspectul sau. Acesta este criteriul pe baza caruia clientul stabileste daca va cumpara sau nu produsele de cofetarie. In acelasi timp, un tort cu glazura oglinda reprezinta cea mai atractiva optiune in materie de produse, deoarece reuseste sa atraga atentia imediat. Din 2âacest motiv, iata care sunt cele mai impactante cromatici pe care le poti folosi in pregatirea torturilor cu glazura de oglinda.
Glazura oglinda alba- inocent si atractiv
Cel mai atractiv aspect al unui tort cu glazura de oglinda este potentialul sau de a reflecta lumina intens. In acelasi timp, suprafata glazurata confera produsului o textura fina si uniforma. Din acest motiv, comercializarea acestor prajituri poate aduce unei cofetarii un succes neasteptat. Una din cele mai impactante cromatici pentru tort este glazura de oglinda alba. Caracterul inocent al tonului neutru va fi evidentiat intens de catre modul in care lumina se va reflecta pe suprafata prajiturii.
Glazura oglinda de ciocolata – intensitate si delicatete
Majoritatea oamenilor prefera aroma intensa si delicata a unui tort de ciocolata. Din acest motiv, produsele cu acest ingredient trebuie sa fie nelipsite din vitrina cofetariei tale. Cu toate acestea, glazura oglinda de ciocolata va reusi sa puna si mai mult in valoare caracterul intens si delicat al acestui ingredient. Contrastul dintre suprafata lucioasa si aroma inchisa a ciocolatei evidentiaza intr-o maniera vizuala jocul de aroma pe care il creeaza acest ingredient. Avantajul unui tort cu glazura de ciocolata este ca nu va fi necesar sa il decorezi. Caracterul lucios al acestei prajituri confera o profunzime intensa suprafetei de cromatica inchisa.
Glazura oglinda rosie
Suprafata lucioasa si caracterul dominator al rosului intens vor reusi sa puna in valoare aroma suculenta a unui tort de capsune. Atunci cand o persoana va trece prin fata vitrinei tale, primul produs care ii va atrage atentia va fi un tort cu glazura de oglinda rosie. Modul in care se va reflecta lumina calda a soarelui pe suprafata respectiva va pune in valoare profunzimea intensa a prajiturii. Din acel punct, clientul va incepe sa simta aroma suculenta a fructelor care au fost folosite in procesul de creare. In cele din urma, acesta va lua decizia sa il cumpere pentru a se putea delecta in voie cu gustul intens. Oamenii sunt fiinte extrem de vizuale. De cele mai multe ori, prima impresie a unui produs este redata de aspectul sau. Trasaturile vizuale reusesc sa manipuleze perceptia clientului si stimuleaza intens latura sa senzoriala. Astfel, acesta va decide sa cumpere tortul cu glazura oglinda rosie pentru a se putea bucura in voie de gustul intens pe care l-a simtit. Cu toate acestea, atunci cand ai terminat de pregatit un tort cu glazura de oglinda, este necesar sa il lasi intr-un dulap frigorific de refrigerare, astfel incat sa se intareasca suprafata respectiva.
Asadar, daca alegi cele mai impactante cromatici pentru un tort cu glazura de oglinda, vei reusi sa iti formezi in scurt timp o baza fidela de clienti.